polecam (2) kupilismy mieszkanie gotowe do odbioru, nie mozna sie doczepic do jakis... mysza Panorama Gdyni III (1) Właśnie odebraliśmy mieszkanie w Panoramie Gdyni III na Buraczanej 8.... zadowolona Warto było czekać (2) Na mieszkanie na Osiedlu Gryfa zdecydowałam się za namową koleżanki, która... Zadowolona
Na czwórkę z plusem (1) Poszukującym własnego polecam inwestycje realizowane przez firmę ALLCON.... Tomasz Ja POLE|CAM (1) Generalnie mieszkam w Redzie w budynkach budowanych przez Semeko od prawie 8... Nuanda Nova Olivia (1) Polecam dewelopera Bartosz Ołownia Zostaliśmy oszukani przez Orlex (8) Mieszkam na osiedlu Sobieski w Wejherowie. Gdy kupowaliśmy miszkanie,... john Dobry developer (2) W mojej ocenie Semeko jest solidną firmą. Mieszkanie otrzymałam w terminie i... zadowolona Hanka Firma przyjazna klientowi (1) Duża elastyczność, nastawienie na zadowolenie klienta i bezproblemowość:-) to... yapona zapisy w umowie i terminowość (1) Należy koniecznie dopatrzyć zapisów w umowie, po odbiorze można być... Karolina PROMOCJE U GANTA (2) Hej, piszcie z jakich promocji skorzystaliście? Teraz jest kasa pełna gotówki... Helga solidna budowa (2) Budynki bardzo solidnie wykonane. W szczegolnosci chwale sobie dobra akustyke! Andrzej kompleksowa obsługa (2) Kupilismy mieszkanie w kolejnym budynku na Królewskim Wzgórzu i jesteśmy... Grażyna polecam (1) POLECAM Allcon!!!czekałem z wpisem, aż do odbioru mieszkania, aby potem nie... Cristek rozczarowana - opinia (1) Piękne osiedle,ale beznadziejna obsługa,ludzie niekompetentni,traktujący... rozczarowana Ana (2) Jestem bardzo zadowolona z firmy DARS. Duże podziękowania dla Pani Prezes... Ana Katarzyna - opinia (2) Kupiłam mieszkanie i jestem zadowolona,pomogli mi bardzo,poszli mi na rękę, i... Katarzyna amelka - opinia (3) Mieszkanie przestronne, ładne i w dobrej cenie. Niestety nie obyło się bez... amelka Oszukani (1) Wykupilismy dom w szeregowcu na ulicy Irysowej w Rumi. Przez duza czesc... ja Zatajenie wad w mieszkaniu (1) Treść opinii: Zatajenie wad w mieszkaniu Niniejszym informuję, że deweloper... POSZKODOWANA