Myśliwska Park (3) Na osiedlu tego dewelopera mieszkam kilka miesięcy, sam proces zakupu i... Filip M. Polecam!!! (9) Obsługa miła, konkretna, szybka, brak zbędnych formalności. Szybkie decyzje. NetA ŚMIETNIK POŚRODKU PATIO - OSTATNI BUDYNEK "D" - sprawka firmy DOMUS ---- czytaj!!!! (4) Firma DOMUS, która projektowała osiedle Myśliwska Park wspaniałomyślnie... oszukany klient Kanta :(
mieszkaniec - opinia (2) może mieszkańcy domków są zadowoleni czego nie można powiedzieć o... mieszkaniec rosną stodoły (3) Tak, wszystko pieknie....Byłem u znajomych w piątek na Jaśminowym stoku,zaraz... Artur wieczny problem z bramami wjazdowymi (6) Jak nie działały od samego początku tak nie działaja bramy wjazdowe na... doktorek lol (1) Tak się zastanawiam ile czasu można mieć swoją stronę int. w budowie gdy się... dawny pracownik :) (1) Mieszkania w świetnym miejscu, blisko lasu na Jaśkowej Dolinie, z dala od... xyz Wielkie rozczarowanie (1) Do czasu podpisania umowy jest wręcz pięknie, ale z każdym kolejnym miesiącem... mieszkaniec Słabo (1) Słabo Nie jest to to co obiecywali jak sie interesowałem mieszkaniem. Szkoda... Hokojowiec Srbrzysta Podkowa .. na szczeście!!! (2) w zeszlym roku - sierpniu -kupiłem mieszkanie na tym osiedlu. Obsluga w... Lolo piko - opinia (1) Rożne rzeczy naczytałem się na temat osiedla, firmy i właściciela. Ale tu... piko Obsługa napraw gwarancyjnych - MASAKRA (1) W 2009 roku kupilem mieszkanie od przedsiebiorstwa Gorski. Mieszkanie... Grzesiek KK (2) niespotykana pomoc w dziale obslugi klienta na plus kim OPINIA (2) zadowolony klient szyszko polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa Klienta i ciekawa oferta mieszkań w przystępnych... Agnieszka Zainteresowany (1) Bardzo dobra lokalizacja, samo centrum Gdańska. Joanna zapiecek (1) Mieszkam 2 rok. Cicho, tylko świerszcze i ptaki, pełno zieleni. Deweloper... Halina Szkoda ze nie aktualizuja swojej strony (1) o nowe wizualizacje i kolejne etapy budowy Karateka Mieszkania ładne, świetny układ ale co dalej sie okaże (1) Niestety duża wilgoć, wysokie dopłaty do czynszu, developer robi co chce i... Mieszkaniec