PROSZĘ TO PRZECZYTAĆ !!! (1) Poniższe trzy opinie są prawdopodobnie wpisane przez pracowników biura Gant... Mieszkańcy budynek wieża leszka białego (1) zakupiliśmy z mężem mieszkanie w tej inwestycji. Obsług w dziale klienta... Kalinka NIE POLECAM ECOINWESTYCJI! FUSZERKA, BUBEL ITP. (2) Uważajcie na dewelopera ECOINWESTYCJE! Odwalają fuszerkę! Dowody - ul.... mama_miłoszka
tragedia (6) jak dlamnie to to co pokazuje murapol to jest przyklad JAK NIE BUDOWAC.... nabity w butelke Żenada!!! (1) Już 2,5 roku od oddania mieszkań czekamy (wspólnota) na usunięcie usterek na... lokator Jerzy - opinia (1) Przymierzam się do zakupu bliźniaka na Osiedlu Koniczynka. Dobra lokalizacja... Jerzy Piękne biuro - świetne Quattro Towers (2) Piękne biuro - świetne Quattro Towers Aneta Brętowska Brama (2) Kupiliśmy mieszkanie w inwestycji Brętowska Brama w fenomenalnej cenie i... Łukasz CAŁKOWITY BRAK KOMUNIKACJI (1) Próbowałam kupić mieszkanie na Modrym - Pani z biura 2 razy obiecywała,że... zawiedziona Kieronik budowy (2) Jest typ nieprzecietny nigdy nieobecny ,nawet jak sie umowi .Panie Janie... zdzislaw my jesteśmy zadowoleni (2) cena w porownaniu do konkurencji bije wszystkich na kolana, wiadomo ze nie... pawel i ania Super obsluga, gratuluje, (1) To chyba jedna z niewielu firm naprawde profesjonalnie obslugujacych... WM MIESZKAŃCY LOTNIKÓW (2) Witam. Chciałbym zacząć od kilku prostych pytań a jednego najważniejszego... Pepe wybierzcie lepiej wiekszego, niz tego (1) Po sprzedazy mieszkania tragiczny kontakt. Jesli cos zle dziala to tlumacza... załamana zadowolony klient (1) odebrałam mieszkanie w październiku w 3 Żaglach . jestem bardzo zadowolona.... Wicher Czekajcie sobie czekajcie (2) Chcialam napisac, ze w biurze na ul. Tatrzanskiej sa wszyscy tak zapracowani,... Cierpliwa brak sił na fuszerki (2) nie reagują za zgłaszane fuszerki nawet nie odpowiadają na zapytanie handlowe... niezadowolony Alicja - opinia (3) Bardzo proszę uważać na firmę Inpro, nie wykonują prac zgodnie z projektem.... Alicja Odradzam (2) Odradzam mieszkam na osiedlu myśliwska 3 i same problemu od roku nie działa... karol BB (5) WYKONANIE SUPER OBSLUGA TEZ MILA TAKZE PO ODEBRANIU MIESZKANIA ;O) FACE