największa głupota mojego życia ! (1) chyba gorzej trafić nie można. Zalania,mnóstwo usterek,brak powagi podczas... GŁUPOTA ŻYCIA BMC (2) Deweloper wyjątkowo niekompetentny!!! ma się za specjalistę a wyciągać... on LUDZIE - CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE SA WYSSANE Z PALCA!!! TEN DEVELOPER ROBI SOBIE... KLIENT KANTA
Hania - opinia (1) - miła obsługa i kompetentna; - dotrzymane terminy realizacji zlecenia; -... Hania mimo wszystko (1) Ja jednak będę bronił dewelopera. Tak się złożyło, że jako jeszcze nie... mieszkaniec Tedi - opinia (1) Jestem świeżo po odbiorze mieszkania w Kamienicy Francuskiej - okno miało... Tedi Moja opinia POZYTYWNA dla osiedla MAŁA SKANDYNAWIA w Katowicach!!! (5) Moja opinia POZYTYWNA dla osiedla MAŁA SKANDYNAWIA w Katowicach!!!... Piotr Nowakowski Bardzo przyjazny deweloper (6) Właśnie kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Cztery Kąty. Obsługę klienta i ofertę... dr.house Żeglarska 1 (1) Witam, Chciałbym przede wszystkim pochwalić cierpliwość całej Hanzy. Moja i... AiM dobra oferta cenowa (2) w tej chwili chyba to najlepsza, przystępna inwestycja w Gdańsku.Dobra... Krisss kasia - opinia (1) Dom oddany w terminie, ceny bardzo przystępne. Właściciel zasługuje na miano... kasia FIRMA DNO (4) Nie polecam innym tego dewelopera, (...) umowy skonstruowane wyłącznie na... tomek Gant=Kant (1) Robią wszystko pod gorke.Jakosc wykonania czesci wspólnych mizerna. Blokują... :( SZKODA NERWÓW (1) No niestety, na początku broniłam dewelopera i byłam sceptycznie nastawiona... mieszkaniec osiedla Beznadziejna firma. (2) - opóźnienie w oddaniu mieszkania o ponad 2 miesiące, - tragicznie niskie... Klient POSitive-nie zakręcona firma ! (3) Polecamy tego dewelopera. LSI Software S.A. www.HoReCa.net.pl kasy fiskalne UWAGA!!! Gant-Kant (1) Przecieki, zalania, miesiącami ciągnące się naprawy to prawdziwa twarz Ganta... JogiBabu Myśliwska Park (1) Sam proces zakupu miły i przyjemny do czasu podpisania umowy przedwstępnej,... Miszkanka Myśliwska park drugi etap (6) liczę że drugi etap pójdzie sprawnie i szybko będę mógł zacząć urządzać swoje... kijek Niezadowolony klient (1) Brak jakichkolwiek terminowosci, termin oddania M odwlekany pare mscy, przy... procek