Polecam (1) Bylem w biurze sprzedazy i miejsce wydaje mi sie ok. Obsluga bardzo mila i... Pawelas3miasto po zakupie KLIENTA MAJA GDZIES (1) BYLE SPRZEDAĆ , ZAPEWNIAJĄ ZE WOKÓŁ NIC WIĘCEJ NIE POWSTANIE PO CZYM JAK SIE... halina BRAK PROFESJONALIZMU (3) Zdecydowanie nie polecam, chcę ostrzec przed nieprofesjonalną firmą. Po 1... Konrad
Ogolnie polecam (1) Przy zakupie mieszkania wszystko ok- obsluga klienta na wysokim poziomie,... Mateusz Deweloper na 5 (1) Kupiłem niedawno mieszkanie u tego dewelopera i jestem pozytywnie zaskoczony... Wirek Kamienice Pana Jana... (1) Mieszkamy z żoną już 5 rok w Kamienicach Pana Jana. Jak każdy na początku... szcześciarz parking na Focha (1) Tak to bywa że nie wiemy o wszystkim nawet przy podpisywaniu umowy...przed... mieszkanka nie polecam (1) mieszkania małe, jednostronne, łazienki w mieszkaniach jeszcze mniejsze.... kłosek zanim kupisz zastanów się 5 razy (2) Od grudnia jesteśmy posiadaczami świeżo oddanego mieszkania na ul.... klientka fatalne wykończenie, brak dojazdu SKANDAL (6) KIEDYŚ POPEŁNIŁEM WIELKI BŁĄD! KUPIŁEM MIESZKANIE NA ŚW. HUBERTA W GDAŃŚKU.... mieszkaniec św. huberta Drodzy pracownicy Eurostylu (1) Musicie wiedziec,ze niezle mnie wkurzyliscie swoja nieporadnoscia i tym ,ze... Mieszkaniec Osiedla nad Jeziorem GARDENIA I przed kupnem super po kupnie tragedia ! (1) Przed kupnem miło sympatycznie i ok po kupnie tragedia. Mówiono że osiedle... Wojtek Bardzo wysoka jakość (2) Szanowni Państwo. Nie moge pozostać obojetnym na różnorakie opinie więc... PHU Florian Krzysztof Florczak Grzyb w mieszkaniu (2) Nie wierzcie w te pseudo pochwały wpisywane przez pracownikow semeko. Jak... Kris aż się prosi o sąd! (2) Mieszkanie i garaż zagrzybione a Semeko ma bardzo głęboko moje reklamacje i... Linka Ludzieee, nie straszcie mnie (3) Oczekuję na odbiór mieszkania w niedalekiej przyszłości i mam nadzieję, że... maciek z. Zdecydowanie odradzam (1) Po 1 ten "developer" to totalna porażka. Kręci, kłamie, oszukuje byleby tylko... niezadowolony klient krzysztof ziskowski - opinia (2) przyznaje dzial techniczny reprezentuje bardzo niski poziom kupilem... krzysztof ziskowski Apartamenty na Polanie etap 2 (1) Fajna oferta i dobre ceny. Uwzględnili wszystkie moje pomysły związane z... Anna po prostu zły deweloper (1) Kupiłem mieszkanie na Wróbla Stawie. O ile samo mieszkanie bez większych i... Roche