f - opinia (2) Kupiłem tam apartament, pomimo kilku usterek w lokalu jestem zadowolony z... f Przemo - opinia (4) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze sprzedaży. Deweloper buduje... Przemo Shiraz II Sp. z o.o. - opinia (3) Shiraz II Sp. z o.o. niniejszym chciałaby sprostować informacje nt... Shiraz II Sp. z o.o.
Uwaga (2) Developer na pierwszy rzut oka godny zaufania a tu prosze do sprzedanych 6lat... pawel Jestem bardzo zadowolony (1) Kupiłem mieszkanie w marcu 2012 r. Jestem bardzo zadowolony. W dziale... Marcin Stanowczo odradzam (2) Jednym słowem beznadzieja. Bardzo żałuję zainwestowanych złotówek w... KoNsulKoNsulton margo to paranoja !!!! (4) Mam nie przyjemność pracować w tak zwanym "apartamętowcu" i to co tam się... rysiek Margo Fan (3) Ludzie przecież to przechodzi ludzkie pojęcie co Margo sobie wyobraża i ile... Margo Fan Amatorska obsługa (2) Potwierdzam, że Pani odpowiedzialna za inwestycje Jasień Park kompletnie nie... kient Filip - opinia (4) Kupiłem od MARGO mieszkanie pod wynajem w budynku Ambasador w Gdańsku... Filip Dobry Developer (4) Kupiłam mieszkanie od MARGO w 2010 r. i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... Helena Nordcoop-NIE (1) Niestety,obietnice składane przez tego dewelopera,mają się nijak do... Krokusowiec Gant-Kant (5) Nie polecam dewelopera!!! Mógłby się wykazać, szczególnie, że to jego... mieszkanka Sądze, że warto (7) Obsługa: deweloper odpowiada konkretnie . Oferta: moim zdaniem rewelacyjna bo... Tressele Niska zabudowa (1) Byliśmy ostatnio na dniach otwartych i osiedle zrobiło na nas pozytywne... Iga A obecnie??? (9) Witam, własnie zastanawiam się nad podpisaniem umowy z Margo, w zasadzie to... anula ! (1) MIeszkamy od miesiaca i nie mamy zastrzezen. Coprawda troche halasu sprawiaja... Adam UWAGA! Radze sie przyjrzc zapisom odnosnie napraw i gwarancji. Obsługa bardzo niemiła - zarówno odnosnie reklamacji jak i na (2) UWAGA! Radze sie przyjrzc zapisom odnosnie napraw i gwarancji. Obsługa bardzo... Aleksandra duzo sie zmienlo (1) w kokoszkach kupowalam 3 mieszkania i musze powiedziec ze na przestrzeni lat... emi TOTALNA PORAŻKA (1) Stanowczo odradzam kupna mieszkania u tego dewelopera poki inwestycja nie... mieszkaniec