NIE POLECAM (1) ogólnie : krętactwo i złodziejstwo - na pewno jest to nieuczciwy developer (... NexBud_NIE Zapraszam na Osiedle Wróbla Staw Mieszkania (1) Witam. Zapraszam na osiedle Wróbla Staw Mieszkania. W listopadzie w od... jolan13@wp.pl Dwa razy kupiłem, dwa razy bardziej niż OK (2) Kupowałem w Semeko dwa razy, najpierw kawalerke a pózniej większe mieszkanie,... hepatus
MEGA PLUS (5) BEZ ROZWLEKANIA SIĘ I KLECENIA BEZSENSOWNIE DŁUGICH WYWODÓW - ZAPRASZAM NA... LUX jest OK (1) Również dołączam się do pozytywnych opinii na temat Semeko. Nasze mieszkanie... OK Dobra FIRMA (1) Firma Jakich dzisiaj mało budują domy i mieszkania tak jak by dla siebie... Grzegorz Polecam :) (1) Kupiłam mieszkanie w Kamienicy Francuskiej i jestem bardzo zadowolona!!... Ania Zdecydowanie polecam :) (6) Nie zgadzam się zupełnie z powyższymi opiniami. Długo szukałam mieszkania dla... zadowolona mieszkanka osiedla en cudów nie oczekujcie (1) Kupilismy mieszkanie na Sokołowskiej w Warszawie. Termin oddania... zgredzik wykończenia na Osiedlu Energooszczędnym (17) Dobrnęliśmy do etapu zamieszkania. Brak jeszcze pewnych elementów wykończenia... MM zakup mieszkania (1) Obsługa profesjonalna i bardzo miła. Witomska Gertruda Idealny deweloper (1) Kupiłam mieszkanie na jednym z osiedli i nie mam zadnych zastrzezen. Obsługa... Agnieszka Pablo - opinia (1) Jeden z niewielu deweloperów gdzie wszystko jest profesjonalnie załatwione.... Pablo Super jakość (1) Dobra jakość, polecam Kupiłem dom od Eurostylu i jestem bardzo zadowolony.... Bartosz Ładnie tylko na papierze i przed zakupem (1) Niestety, tylko wtedy, gdy kuszą by kupić wszystko jak w bajce. Potem bajka... Agata Regularne zalewania semeko (3) Witam Czemu w blokach semeko w Redzie regularnie, kilka razy w roku, dochodzi... mieszkaniec semeko Gorski (7) kupiłam mieszkanie , sprzedawała mi je Pani Dyrektor Katarzyna Sasiak ,... Miki Nie polecam! (1) Deweloper odmówił sprzedaży mieszkania i miga się od zwrotu opłaty za... x Polecam (6) Razem z mężem kupiliśmy mieszkanie w Jasień Parku. Jestem bardzo zadowolona.... smoczusik REWELACYJNA LOKALIZACJA! (2) witam Was. to co urzekło mnie w quattro to ich lokalizacja. jestem blisko... Bogdan