odradzam! (1) Witam, w tym roku kupiłam mieszkanie na nowym osiedlu w Straszynie. Cena... Czarna Inez Bardzo ladne domy (2) to bedzie duze osiedle. Ciekawe kiedy bedzie skonczone. And Autor - opinia (1) Masakra. Dziękuję wszystkim za opinie. Powoli się zacząłem zastanawiać nad... Autor
szum z kotlowni (1) mieszkam nad kotlownia ,bardzo glosno pracuja piece,co mnie bardzo dziwi,bo... hania53 Odradzam kupno mieszkania u tego nieuczciwego developera. Opinie przyszłych mieszkanców osiedla można śledzić na (9) Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy zastanawiają się nad kupnem mieszkania... Gdynianin38 Szkaradztwo (1) Rotmanka to niezła lokalizacja ale czemu takie brzydactwo tam budują?! To jak... Jacek Super domy i super miłe dziewczyny w sprzedaży 😃 (1) Byłem na prezetacji win i przy okazji zobaczyłem osiedle, naprawdę ładne,... Jacek Trudno o tak dobrego Dewelopera (1) Ja dla mnie jedni z lepszych deweloperów Trójmiasta. Panie z działu sprzedaży... Jacky Polecam (1) Oglądalismy osiedle Jasien Park w Gdansku, budynki estetyczne, jasne i przede... JP ekomomiczna eksploatacja i ekstra produkt (2) Kupiliśmy dwupoziomowe mieszkanie na Myśliwskich Tarasach I z tarasem -... grzegorz Moje drugie mieszkanie (1) Dawno temu kupiłam z mężem mieszkanie na ul. Lęborskiej a teraz... Malwina G. ogromny problem z reklamacjami (2) Mają człowieka za nic,kadra wręcz bezczelna,niesłowna,wszystko słodko,ale... ja Zorganizowane osiedle (1) Byłem na tym osiedlu kilka dni temu i musze przyznać, że jestem mile... Marcin City Park (4) Jestem bardzo zadowolony z działu sprzedaży i ich doradcy kredytowego... Jarosław super oferta, bardzo fajna obsługa! (8) kupiliśmy mieszkanko, odebraliśmy - bez problemów. Polecam wszystkim przemiłe... Jola Nie polecam (5) Nie polecam tego dewelopera nikomu jak kupowałam mieszkanie w Redzie przy... Ja Habenda (1) Polecamy dewelopera!! Oddanie zgodnie z terminem, wykonanie rewelacyjne... Jen zadowolona (1) Zdecydowałam się na kupno mieszkania na Nawigatorze dzięki współpracy z Panią... Uśmiechnięta z Sopotu platynowa osiedle (2) trzymajcie się z dala od tego dewelopwer. kupiłem na platynowej, wykonanie... klient hanzy świetna lokalizacja (1) Właśnie kupiliśmy mieszkanie w centrum Gdańska i jesteśmy bardzo zadowoleni.... sayed