Najgorsza inwestycja w życiu (2) Mieszkanie w Zielonym Zakątku ,jest naszą drugą inwestycją u tego... Kama uważaj wielu zostało oszukanych-twój wybór (1) firma semeko z Gdyni jest najgorszym deweloperem, nie reaguje na reklamacje,... mieszkaniec osiedla Mieszkaniec osiedla Słoneczne Tarasy Pepowo (11) UWAGA! Developer (...) pokazuje plany osiedla, a potem pod oknami domu... Krzysztof. mieszkaniec osiedla
Park Rewerendy (1) Domy wybudowane oraz wykonczone w bardzo niskim standardzie, slabe... Mieszkaniec Rewelacja- mieszkanka Osiedla Morskiego (1) Jestem mieszkanką Osiedla Morskiego od ponad roku i jestem mile zaskoczona... Joanna Jabłoniowa (2) Generalnie jestem bardzo zadowolona z dewelopera, jak i jakości mieszkań. To... Marta dobra inwestycja (25) Po paru miesiącach użytkowania mieszkania mogę szczerze polecić zakup... energooszczedna Tragedia (2) Jestem mieszkańcem Osiedla Orle Gniazdo. Rzeczywiście, zadowolonym z... Mieszkaniec orle gniazdo mieszkania w Awiatorze 2013 (1) Wraz z siostra kupilismy lacznie 4 mieszkania w Awiatorze przy al. Jana Pawla... Jakub Morr Prawda jest taka!!!!!!!! (2) Drodzy Państwo.Kupiłem sam niedawno mieszkanie na osiedlu rodzinnym od... Marcin63 Solidny developer (1) Jestem zbudowana rzetelnością tego developera. Zwracałam się kilka razy z... Krystyna mieszkanie na osiedlu rodzinnym (1) mieszkanie ta dosc rodzinnie...ktos kto projektowal to osiedle musial sie... megi Klijent to dojana krowa (1) Witam, niedawno zakupiłem i wykończyłem mieszkanie od PB Górski na Pohulance.... ANONIM Królewskie Wzgórze (1) Jeśli chodzi o Królewskie Wzgórze to osiedle jest ładne. + dobra lokalizacja... klient A Startowa 19 (2) Właśnie odebrałem mieszkanie. Wszystko OK. miroslaw1410 osiedle goplany (1) Nie polecam tego dewelopera. Z końcem grudnia upłynął termin w ciągu,... klient k&l JAKOSC (4) MILE ZASKOCZONA JAKOSCIA WYKONANIA MIESZKAN ... kolka Brak słów.. (1) Ta firma, jej pracownicy, a przede wszystkich OBSŁUGA KLIENTA i ich... Hirsz Odradzam zakup (1) Mówiąc krótko - słaba jakość wykończenia mieszkania i jeszcze gorsza jakość... TK odradzam! (1) Witam, w tym roku kupiłam mieszkanie na nowym osiedlu w Straszynie. Cena... Czarna Inez