pilotów 23 (5) wszystko planowo, wszystko tak jak się należy obserwator me - opinia (3) fatalnie, fatalnie i jeszcze raz fatalnie. Wszystko wygląda ładnie zanim... me Budowa domu energooszczędnego (3) Zlecając zarządzanie procesem naszej budowy firmie INHOM, zaoszczędziliśmy... AZ
mieszkaniec nieborowska - opinia (2) Uwaga na tego Dewelopera !!!!!!!!!!!!! Właśnie dziś sprzedał część ulicy... mieszkaniec nieborowska Fajnie ale do momentu wpłaty (2) Panorama koja żyła mi się dobrze tym bardziej do wpłaty . Niestety potem czar... k piękne domy i piękna okolica (4) Fajnie zlokalizowane osiedle, dużo zieleni, spokój i dobry dojazd do... Maryla no niestety...moja opinia uległą zmianie (6) Na początku współpracy z firmą, było wszystko w porządku- ale kiedy doszło do... Brzozowy Park porażka (1) Witam, niestety należę do grona osób, którzy dali się oszukać deweloperowi.... mieszkaniec system ogrzewania i wentylacji (7) Ogrzewanie tak zachwalane przez TZ, nie działa prawidłowo. Niezależnie od... kaczorek mieszkam tu (68) Drodzy, być może przyszli mieszkańcy. Mieszkam w Młodym Straszynie od... danda mieszkam - młody straszyn (7) Drodzy, być może przyszli mieszkańcy. Mieszkam w Młodym Straszynie od... danda Firma GODNA POLECENIA !!! (1) Kupiłem mieszkanie w bud.5 na oś.Mysliwski Stok.Jestem bardzo zadowolony z... roki246 POZEW ZBIOROWY- zapadające się posadzki. (2) Razem z sasiadami naliczyliśmy z 8-10 pozwów które już są prowadzone... Rysiek Solidna firma (6) Pod koniec roku kupiliśmy z żoną mieszkanie na osiedlu kamienice nad motławą.... gregg brak reakcji na usterki (3) Od roku walczę wraz z administratorem o naprawę usterki - woda leje się... Dariusz Klient jest śmieciem (1) Zdecydowanie odradzam. Od 1.5 toku mieszkam w „Kamienicach Nad... atretkow Jakość powala (1) A ja radzę mocno zastanowić się przed zakupem u tego Dewelopera - Jakość... zawiedziony Jakość powalająca (1) A ja radzę mocno zastanowić się przed zakupem u tego Dewelopera - Jakość... niezadowolony Generalnie na plus ALE... (1) Ale dział sprzedaży to tragedia...Upór i BRAK chęci pomocy do... Arek Super miejsce (1) Dzięki Semeko trafiliśmy do Redy... wcześniej w życiu nie rozważaliśmy... Marcin