Bardzo zła firma (1) Od 6 lat próbują naprawić wielką wadę - przez ścianę szczytową po opadach... slonko Bardzo przyjazny deweloper (5) Dlugo szukaliśmy i zastanawialiśmy się czy kupić mieszkanie z rynku wtórnego... Lukasz odradzam, bedziecie żałować (1) mieszkanie kupione, zrobione i zamieszkane. Wszystko pieknie dopoki cos nie... mysza
Atlantic (2) Moja przygoda z zakupem mieszkania zaczęła się jeszcze w zeszłym roku, gdy... ja zmiana na Gdynię (2) kiedyś zdecydowałem się na osiedle Przy Młynie i się nie zawiodłem. Poprawa... polecam sypiące się bloki (2) bloki wybudowane kilka lat temu sypia się strasznie XXX Totalna Ignorancja (1) Witam. Odbierając mieszkanie 26 lipca 2012 byłem w szoku, i żałowałem zakupu.... Hydraulik Niekompetencja... (1) Dokonałem zakupu mieszkania...Nie będę przytłaczał was długą opowieścią o... Sebastian Towarzystwo Ziemskie-osiedle energooszczędne! (3) Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy noszą się z zamiarem kupna mieszkania na... Osowianin JASIEŃ PARK - GDAŃSK (7) ZAKUPIŁAM MIESZKANIE NA JASIEŃ PARKU, NIE MA ZASTRZEŻEŃ NA DZIEŃ DZISIEJSZY... IZA Neutralna opinia aczkolwiek pozytywna :) (1) Wszystkie rzeczy przed odbiorem, typu budowa domu, kontakt z deweloperem -... Joanna POLECAM! (1) Bardzo dobra firma. Jestem zadowolony z mieszkania, które u nich kupiłem. Legolas Młody Straszyn (7) Nie będę wnikała w wypowiedź poprzednika - szczególnie, że pisze nie na temat... Zuzka zadowolona mieszkanka (1) od 2 tygodni mieszkam w Młodym Straszynie i jestem bardzo zadowolona,solidne... dzina obsługa w Inpro (5) Zdecydowałam się na zakup mieszkania w Inpro na osiedlu Jabłoniowym i jestem... Marta Osiedle Pogodne - Uważajcie! (4) Mieszkam na osiedlu pogodnym od roku i to co zdążyłem zauważyć zaskoczyło... Piotr mama - opinia (2) Kupilam mieszkanie i jestem bardzo zadowolona. Obsluga swietna! Wykonawca -... mama SMIERDZI SMIETNISKIEM (1) Ludzie co jest grane??? Ostatnio wieczorami tak "WALI" smrodem śmietnisko że... Kamila Cena nieadekwatna do fatalnej jakości!!!!!! (1) Jestem mieszkańcem drugiego etapu i od dwóch miesięcy z powodu ciągłych... art Była mieszkanka - opinia (1) w spoldzielni nic sie nie da ząłatwić wszystkie panie siedza tam jak na... Była mieszkanka