Dekpol - Osiedle Słoneczne - opinia (1) Jestem jednym z właścicieli nowych mieszkań na Osiedlu Słonecznym w Gdańsku.... Tomasz S. NAJLEPSI !!! (3) Idealna współpraca, indywidualne podejście do klienta, wszelkie prośby... Dominika nie polecam - zdecydowanie ODRADZAM (1) Zdecydowanie odradzam. Ceny bardzo wygórowane - jakość wybudowanego bloku i... tomasz
osiedle Tęczowe Pruszcz Gdański (4) Deweloper Versa absolutnie nie jest godny polecenia. Kupiłam domek na... gaba Wilgoć w budynkach (3) Problem jest ogromny, piwnice i garaże zawilgocone, beznadziejna komunikacja... Wisienka ul.taborowa / kamienica francuska (4) ..... czyżby kolejna ... betonowa ... ... moi znajomi szukali - cicho i... ... zdziwiony sąsiad ... nowy port jest spoko (1) a ja kupilem chate w nowym porcie tj. kamienice magellana i wcale nie... jedzer mieszkanie (2) Kupilam mieszkanie na osiedlu orle gniazdo, ogolnie jestem bardzo zadowolona.... Monik osiedle Myśliwska 17 (4) nie wiem kto w 100% może polecić dewelopera Hanzę, chyba ktoś kto nie chodzi... danio Kant - nic więcej (4) Deweloper Gant, poza oczywistym faktem wielu niedociągnięć i unikania... Wiggl OLO - opinia (2) WITAM! MAM DO PRZEKAZANIA WSZYSTKIM CHĘTNYM,KTÓRZY CHCĄ KUPIC DOM OD TEJ... OLO Osiedle Królewskie tylko z nazwy !!! (3) Wystające rury z podłogi w kuchni i w łazience i częściowo wystajace rury na... brylant Solidna firma (2) Z całą odpowiedzialnością polecam firmę Lokum nie tylko za profesjonalne... Ewa nieroby (3) Ludzie co wy piszecie. Monitoring to nie prezes tylko osobna firma która nie... mieszkaniec -jeszcze Dolina Cisów Gdynia 2005 (1) Wilgoc wilgoc i raz jeszcze wigoc. O reklamacji nie chca nawet rozmawiac bo... Krzysiek Polecam (2) Niedawno odebrałam mieszkanie na Osadzie Darżlubskiej w Redzie. Jestem bardzo... Zadowolona klientka Habenda (1) Akt notarialny podpisany! Krótko mówiąc pewien etap zakończony. Jako klienci... Michał Polecam (1) Wraz z narzeczonym kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Habenda i jesteśmy bardzo... Iwona&Adam Szczerze polecam !!! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z kompleksowej obsługi firmy Allcon. Mieszkanko... Marlena Obsługa posprzedazowa na żenującym poziomie (1) Nie polecam ! Oshin