Polecam !!!!!! (7) Jestem szczęśliwą posiadaczką swojego mieszkanka zakupionego w Mieszkanie... DM Grzyb na ścianach w mieszkaniach Semeko w Redzie na osiedlu przy Młynie. (6) Witam kupiłem mieszkanie w Redzie przy ul. Młyńskiej 7/b na osiedlu przy... Rafal P. Kupiłem wierząc że to rzetelna firma (1) Kupiłem mieszkanie na Buraczanej w Gdyni rok temu, wierząc że to rzetelna... Niezadowolony klient
bretowska brama (2) Juz od ponad roku mieszkamy z rodzina w tym budynku i jest naprawde fajnie .... Dlms kiepski deweloper (2) Jest to mój pierwszy deweloper z jakim miałem styczność więc nie mam... k2 (...) (1) (...) Ja pożałowałem od momentu gdy podpisałem umowę. Żadna obietnic, której... Oszukany Polservice Development (1) Nie potrafią od roku usunąć usterek wynikających z niedoróbek i ich... mieszkaniec Myśliwskiego Stoku p jest git (5) Na przekór stereotypowi, że forum jest tylko dla niezadowolonych, ja piszę... lipa Warto... (1) Mieszkanie kupiłem niedawno i jestem zadowolony. Odbiór odbył się bez... Jazzga Kupno mieszkania (1) Witam, proszę o informację jak się mieszka na osiedlu HYNKA bo jestem... ika Panorama Gdyni II (2) Kupiłam mieszkanie na Buraczanej 4, jakiś czas już mieszkam i jestem bardzo... Maria iza - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru mieszkania w Sopocie. Mam miejsce jakie... iza TRAGEDIA (4) Spółdzielnia rodem z PRL. Kłamią, zwodzą. Mieszkanie otrzymaliśmy 2,5 roku... MalaMi niech upadnie (2) ...moze wtedy skoncza sie nasze klopoty... banda (...) nierobow, zlepek... czlonek msbe Bardzo konkurencyjna cena!!! (2) Bardzo konkurencyjna cena!!! Maciej H. polecam Quattro (1) kupilem tam mieszkanie i jestem zadowolony z obslugi, poza tym po Garnizonie... ktos Jak dla mnie - ok (1) Mimo opóźnienia i pewnych niedoróbek, jestem zadowolony. Zdaję sobie sprawę,... Oreiro Ciężko znaleśc pozytyw (1) Wnie polecam. Usterki zdarzają się chyba w każdym nowym budynkiem. Problemem... mieszkaniec Osiedla TZ (3) DOBRY WYBOR ;0) SKL przestrzegam przed kupnem u tego dewelopera (2) Radzę się dobrze zastanowić przed kupnem mieszkania u tego dewelopera.... idiota, który dał się nabrać