tom1804@wp.pl - opinia (2) BARDZO LADNE TANIA MIESZKANIA POLECAM tom1804@wp.pl Karol - opinia (1) ZAKUPIŁEM MIESZKANIE OD GANTA WSZYSTKO CO MOGĘ POWIEDZIEĆ TO: NIESTARANNOŚĆ ,... Karol EKOLAN- to oszuści i partacze UWAGA!!!! (4) ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO NAS NA OSIEDLE MIŁE WZGÓRZE, ZOBACZYCIE... oszukani
.... (3) ładnie wygląda ale sporo usterek i cwaniactwo.Mieszkam na Polanie... G.G Panorama Gdyni II (1) Sprawy do czasu kupienia mieszkania i obioru przedstawiają się nieźle (oprócz... Aleksandra brak kompetencji (1) od 2 lat cieknie woda w piwnicy i górski ma to gdzieś wszystko super do... Dariusz Rembowski ok (1) dla mnie spoko miejsce, nie mam większych zastrzeżeń, wszystko szło dosyć... kamil polecam (2) mieszkanie super, kontakt z developerem bardzo dobry. Przystępna cena, dobra... mieszkanka obsługa w Oliwie arogancka i niekompetantna (3) Nie polecam, chyba że chcecie się nieźle naszarpać, aby dostać dokumenty... ja UWAGA!!!POLECAM ALE Z PRZYMRUŻENIEM OKA. (1) Kupiłem w Ekolania kolejne mieszkanie, z żalem muszę stwierdzić, że z... Ireneusz :( trzy zagle (2) zadowolony i z obslugi i z mieszkanka cl Dorota - opinia (1) Jak dla mnie zawsze ktoś był pomocny w zakupie mieszkania, moje wszystkie... Dorota Nie polecam (1) Uważam ze w dziale obsługi klienta pozostaje wiele do zrobienia. Pan... Krystian Królewskie (2) Bardzo dobra lokalizacja osiedla. Ładnie zaprojektowane elewacje. Z odbiorem... Dar Panorama Gdyni III (1) Kupiłam mieszkanie w Panoramie Gdyni III. Z widokiem na morze. Budynek rośnie... Magda OMIŃ SZEROKIM ŁUKIEM WAŻNE ??? PRZECZYTAJ!!! (1) - ODRADZAM JESLI KTOS CHCE TU KUPIC MIESZKANIE NIECH UWAZNA 1 OBSŁUGA... pb trzy żagle (8) witam, mam pytano, czy ktoś kupil mieszk na tym osiedlu? jak oceniacie umowe?... martatymi Gdynia Buraczana 4 (1) Mieszkanko w fajnej lokalizacji i w przystępnej cenie. Niestety jakość... Kacper 3zagle (3) przyjemnie i profesjonalnie .... uwazam zakup za bardzo udany ;o)... anna TRZY ZAGLE (2) mieszka sie fajnie, nie mam na co narzekac wiec duzy PLUS ! fantom