Totalne dno (1) Ten deweloper to totalne dno. Facet nie dotrzmał nigdy zadnego teminu. Jakośc... Marcin Oszuści (1) Kupiłam mieszkanie od tej tak zwanej firmy i pożałowałam bardzo szybko.... pomorzanka Dobry wybór ! (1) Ponieważ zakup dotyczył mojej pierwszej tego typu poważnej inwestycji,... Edna
tadek - opinia (2) Jesli chodzi o wykonczenie to widac ze wszystko w pospiechu robione i malo... tadek GORSZA SRTONA IK (4) Invest Komfort nie szanuje swoich Klientow.Natknelismy sie na bardzo zlosliwa... mieszkaniec Lastadii zadowolony (1) zadowolony zadowolony luksus w przystępnej cenie (1) oba budynki dickmana , zarówno w oliwie przy ulicy wąsowicza, jak i przy... kolega Mieszkam juz (1) mój domek jest pierwsza klasa, ogródek idealny - koszenie trawy zajmuje tylko... mieszkaniec UWAGA!! - zero profesjonalizmu, notoryczny brak kontaktu, oszustwo (1) Witam, Chciałbym ostrzec przed kupowaniem mieszkań u tego "developera".... Jeden z oszukanych klientów Domesta is THE BEST. (1) Ładne wykonanie mieszkań, zagospodarowanie terenu świetne, fachowców mają... Peter Ask for Metal Sign Quotation (1) Get Inquiry for decorative aluminum signs and Metal Sign, we are signs... signageyi Ja niestety się zawiodłam (2) Kupiłam mieszkanie w kwietniu 2008. Obiór początek grudnia 2009. Wszystko na... mieszkaniec Rewelacja (1) Developer godny polecenia. Terminowo, bez poprawek - standard ok. Kontakt z... Mieszkaniec Ogólnie dobrze (1) Kupiliśmy u nich mieszkanie na Osiedlu Nad Wodą, długo się zastanawialiśmy z... Wojciech 3zagle (1) bez sciemy . wszystko ok . smialo moge polecic ... pozdrawiam bud B ;O) stephanie Żaneta - opinia (3) Przestrzegam wszystkich przed Ekolanem.Nie dajcie się nabrać szczególnie na... Żaneta Jak najbardziej polecam (1) Zamówiliśmy beton od Pana Górskiego, tylko on jako jedyny nie doliczał opłaty... Łukasz Wygoński osiedle, firma i same domy naprawdę godne polecenia (2) Przemówiła do nas najpierw oferta bo lokalizacja naprawdę dobra, w każdą... Ola i Marek Faktycznie niska cena (1) kupilem dom, dosyc niska cena w tzw. stanie deweloperskim, było pekniecie... Zbych PO PROSTU ZŁODZIEJSTWO (1) W kwestii działalności firmy. Nie płaci za zlecone usługi/zakupiony towar.... Prawda