Firma godna zaufania (1) Kupiłem w Cityhouse dom na osiedlu Jaśminowy Stok. Jestem zadowolony zarówno... MS Żenada (2) W/w opinie są jak najbardziej trafne,gdybym wiedział to co wiem o tej... Wiktor Polecam! (2) Przesympatyczna Pani Agnieszka pomogla zakupic mieszkanie naszych marzeń.... Jolanta
bretowska b (2) mila obsluga w biurze , no i mieszkanko fajne ....jak narazie wyjazd i wjazd... dell Zdecydowanie polecam :) (1) W listopadzie 2008 odebraliśmy mieszkanie na Os. Piastów V. Jesteśmy z mężem... Beata W-N brętowska b (1) Miła obsługa w biurze i nic poza tym! Dell pisze, że wyjazd i wjazd na... marian PIĘKNE OSIEDLE (1) Osiedle ma swój specyficzny charakter, całość utrzymana w tym samym stylu-... agnieszka Gdynianka już za moment - opinia (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie na osiedlu Horyzonty Gdyni. Jesteśmy bardzo... Gdynianka już za moment przy mlynie (1) kupiliśmy z mężem mieszkanie w Redzie (przy młynie) od Semeko. O osiedlu... mafta zadowolona (1) kupiłam mieszkanie w semeko, przy młynie. Podoba mi się , ze mam blisko... zośka osiedle Szkolna (1) W moim przypadku mieszkanko odebrałem parę miesięcy przed terminem. Fajne... Nuanda prometeusz (1) dziwi mnie ze opini nie widac od osob mieszkajacych juz. Czy jestescie... krzysiu Polecam (1) Kupiłam rok temu mieszkanie. Jestem zadowolona. Wiadomo, że w każdym nowym... Anna Również Polecam! (1) Również polecam firmę Dars. Jest to naprawdę rzetelny deweloper. Bardzo miła... Joanna NIE POLECAM (1) JESLI TO CZYTASZ ZAUFAJ LUDZIOM KTORZY WYRAZILI TU SWOJE OPINIE --... zly na siebie i na nich Zaskoczyło mnie podejście do Klienta... (1) ...oczywiście na plus. Żadko spotykany profesjonalizm i takie typowe, ludzkie... Marta NIE KUPUJCIE!!!!!! (1) kupiłem mieszkanie, oddanie miało być w marcu, później czerwcu, później... Zamiejska Koszmarne blokowisko (1) Witam, Nie polecam mieszkania komuś, kto nie szuka wiecznego placu budowy... Mieszkanka osiedla "Przy Młynie" Spółdzielnia (1) Dzisiaj byłem na budowie - wstrzymana do odwołania :( Adam Dzik (1) Kupiłem mieszkanie na Nowym Horyzoncie. Póki co jestem zadowolony. Oczywiście... Dzik