zadowoleni ! (2) jestesmy z mezem zadowoleni z tego ze wybralismy mieszkanie w Inpro SA dobrze... jannette ok (2) spoko firma ;o) liqi lipa (1) Halo ochrona śpi... Firmy maja miejsca powykupywane, a i tak jest wolna... mietek
sonata (1) Piękne położenie i piękna okolica. Anita Jankowska Polecamy (1) W ubiegłym roku zdecydowaliśmy się z żoną na mieszkanie osiedlu Oliva.... zadowolony klient kolejne 'wybryki' dewelopera (1) Ciąg dalszy. Po tych wszsytkich walkach teraz przyszła pora na podpisanie... Tomek Deweloper nie dbający o klienta (1) Osobiście nie polecam tego dewelopera. Był nastawiony tylko na własny zysk.... Damian chwale sobie Arskom (1) obsluga bardzo mila i rzetelna. ceny negocjuje sie z .p Robertem - bardzo... rafal Karolina - opinia (1) Bardzo miła obsluga, chętna do pomocy. Mieszkania bardzo fajne w ładnej... Karolina warto !!! (1) Deweloper godny zaufania. Jakość mieszkania bardzo wysoka. Cena jak na... Marcin MYSLIWSKIE (2) odbior mieszkania zaakceptowany po 1 odbiorze no i mila obsluga , wiec polecam hero Już ponad rok mieszkam (1) Odebrałam mieszkanie na Zaspie w sierpniu 2007. Przez cały okres budowy byłam... Barbara Odbiór wymarzonego mieszkania. (1) W ub. m-cu odebrałam swoje wymarzone mieszkanie, polecam wszystkim firmę... Krystyna Dwórznik Polecam! (1) Świetny deweloper. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo miła obsługa w... Ewa baaaardzo średnio - 3 razy się zastanów! (1) Obsługa niby miła, ale totalnie niezorientowana, bardzo słaby kontakt między... jingiel Jestem bardzo mile zaskoczony... (1) Jestem bardzo mile zaskoczony, że można w tak profesjonalny sposób prowadzić... Absolwent Polecam (1) Wszystko OK. W początkowej fazie współpraca układa się bardzo dobrze. To był... Tadeusz D. BEATKA - opinia (1) fajne osiedle mieszkanie ladne musze przyznac SKLODOWSKA BEATKA Ekolan - solidna firma (1) Wkrótce będę miec przyjemność zamieszkania w apartamencie na polanie Ekolanu.... Aneta Jestem bardzo zadowolony. (1) Jestem bardzo zadowolony. Arnold