Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Dr. Kujawa o najwyższych kwalifikacjach (1) Dr. Mariusz Kujawa super specjalista. Duża wiedza, uprzejmy o wysokiej... Katarzyna Polecam Diagnoson Centrum Medyczne (1) Polecam Usługi Centrum Medycznego - po pierwsze pozytywne nastawienie do... Marta KT diagnoson (1) expresowe przyjęcie,miła obsługa i przystępna cena to sprawiło żeby... kościerzak
Pełen profesjonalizm (1) Po telefonie do rejestracji minął niecały tydzień i już byliśmy z synem na... Indyphar Badanie USG jamy brzusznej z ocena jelit (1) Wybralam Diagnosan Centrum Medyczne, bo jest jednym z nielicznych w... Zofia Rutkowska Miła i fachowa obsługa (1) Z usług centrum Diagnoson kożystalam kilka razy. Serdecznie polecam .... Justyna polecam (1) Pełen profesjonalizm. Przesympatyczny lekarz. Szczerze polecam. EWA Polecam Centrum Medyczne Diagnoson (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, polecam! Kasia polecam (1) polecam, dr Kosiak pełen profesjonalizm i super podejście do dzieci, sprzęt... Joanna Diagnoson Centrum Medyczne Alergoglog (1) Miła i profesjonalna obsługa. Pani doktor rzeczowa i konkretna z bardzo... Lucyna diagnoson neurolog (1) Witam dzis bylam w klinice i obsluga I klasa przemila pani w recepcji... mama Paw - opinia (1) Pani dr. Komorowska cudowny lekarz. Prawdziwa profesjonalistka, ładna i... Paw usg dzieci, echo serca dorosłych - na medal (1) Korzystamy z usług medycznych tej placówki całą rodziną. Milo, kameralnie,... ewelina Polecam (1) Jestem stałą, zadowoloną klientką DIAGNOSONU. Zespół kompetentnych lekarzy,... Anna Monika - opinia (1) w Diagnoson Centrum Medycznym byłam pierwszy raz.Jestem bardzo... Monika EL - opinia (1) Moja opinia dotyczy pierwszej wizyty w Centrum Medycznym Diagnoson i badania... EL Usg mięśnia (1) Wszystko szybko i rzeczowo. Polecam Krzysztof Mariusz Kujawa - polecam (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Robiłam tam usg u moich dzieci (3 i 5... Bogusia z Gdańska pelen profesjonalizm (1) Wspaniali specjalisci, mila i profesjonalna obsluga. W pelni polecam! maria1987 Wspaniałe miejsce (1) Korzystam z usług centrum od października. Najpierw synek miał wykonane... Justyna