Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

ewa - ocena (1) USG wykonywał dr Grabowski. Bardzo skrupulatny, rzeczowy lekarz. Chętnie... ewa Magda - ocena (1) Ogrom empatii, wspaniałe podejście do dziecka,jak i zestresowanego rodzica.... Magda Kasia - ocena (1) W dniu dzisiejszym byłam na Osowej na USG piersi u pani Aleksandry W.... Kasia
Agnieszka - ocena (1) Dziękuję za profesjonalne podejście do pacjenta.Jestem niezmiernie wdzięczna... Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Dr Szymon Piątkowski . Przemiły, kompetentny i życzliwy lekarz. Wywiad i... Aleksandra Marta - ocena (1) Bardzo sprawnie, miła obsługa Marta Kazimierz Gutkowski - ocena (1) Jestem bardzo miło zaskoczony i zadowolony: - sympatyczne panie w recepcji -... Kazimierz Gutkowski Marek - ocena (1) Usg wykonane sprawnie, szybko, punktualnie (umówiona wizyta) z życzliwym... Marek Teresa Tymuła - ocena (1) Miło, profesjonalnie w przyjemnych warunkach! Teresa Tymuła Adam - ocena (1) Badanie było o określonym czasie, obsługa miła i życzliwa. Adam Iwona - ocena (1) USG syna przebiegło w wesołej atmosferze. Został mi szczegółowo przedstawiony... Iwona Michał - ocena (1) Polecam Pana Doktora Błażeja Litwin, szczególnie jeśli chodzi o USG dziecka.... Michał Katarzyna - ocena (1) Bardzo miły i dokładny Pan Doktor. Rewelacyjne podejście do pacjenta,... Katarzyna Jolanta - ocena (1) Badanie USG wykonane bardzo dokładnie, Pan doktor bardzo sympatyczny. Polecam Jolanta Leszek - ocena (1) Jeszcze tak dokładnego USG jamy brzusznej nie miałem. Polecam. Opis bardzo... Leszek Ewa - ocena (1) Wizyta odbyła się punktualnie i w miłej atmosferze,na pewno miejsce godne... Ewa Marta Jeszke - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z USG u nefrologa. Polecam serdecznie dr Karpowicz Marta Jeszke Kasia i Jan - ocena (1) Pań Doktor bardzo miły, wszystko bardzo dobrze powoli tłumaczył. Wizyta... Kasia i Jan Aska - ocena (1) Wspaniałe miejsce, miła obsługa, USG u 2 miesiecznego dziecka wykonane bardzo... Aska Ania k - ocena (1) Bardzo miłe panie w rejestracji i klimat osób(lekarzy) pracujących również... Ania k