Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Tomek - opinia (1) Profesjonalna, sprawna obsługa. Czas oczekiwania na badania jeden tydzień. To... Tomek Bartek - opinia (1) Profesjonalna konsultacja. Lekarz dokładnie omówił wyniki oraz dalsze... Bartek wioletta z. - opinia (1) bardzo miła obsługa zarówno w recepcji jak i w gabinecie. polecam każdemu kto... wioletta z.
Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do młodego 3 miesięcznego pacjenta. Wizyta... Kasia Anna - opinia (1) Szybkie terminy i profesjonalna obsluga.Polecam! Anna Karolina - opinia (1) USG brzuszka. Świetne podejście do małego pacjenta. Doktor bardzo szczegółowo... Karolina Bożena - opinia (1) Wyznaczone badanie odbyło się punktualnie. Przeprowadzone w sympatycznej... Bożena Aleksandra S. - opinia (1) Cudowne podejście doktora Wiśniewskiego do mojego 4 letniego synka.... Aleksandra S. Magdalena M. - opinia (1) Miałam robione USG brzucha przez doktora Błażej Littwin. Polecam z całego... Magdalena M. Asia - opinia (1) Dr Wiśniewski wykonywał USG brzuszka. Świetne podejście do małego pacjenta.... Asia Ewelina - opinia (1) Badanie wypełnione informacjami na temat. Pan dr odpowiadał na moje pytania.... Ewelina Monika K - opinia (1) Moja córeczka 18 miesięcy była na USG miednicy mniejszej. Badanie wykonane... Monika K Mama Heleny - opinia (1) Badanie USG klatki piersiowej dziecka wykonał bardzo kontaktowy lekarz, nie... Mama Heleny bb - opinia (1) Byłam na wizycie ginekologicznej i usg u pani Korszlak na Ujeścisku,... bb Krystyna Redłowska - opinia (1) 25.01.2022 wizyta w gabinecie nr 3. Pan doktor Błażej Litwin wykonywał mi... Krystyna Redłowska Anna Kalinowska - opinia (2) W dniu 20.01 byłam u dok. Matheisel - badanie neurologiczne 3 letniej... Anna Kalinowska E - opinia (1) Umówiona wizyta z dzieckiem zostala najpierw potwierdzona, a potem na godzinę... E Katarzyna - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Córka dostała skierowanie na USG brzucha i... Katarzyna Rodzice K - opinia (1) Profesjonalne podejście do małego pacjenta:) dr Jakub Wiśniewski specjalista... Rodzice K Gabriela - opinia (1) Świetny sprzęt i lekarze. Dzięki nim zostały wcześnie wykryte guzy tarczycy.... Gabriela