Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Monika K - opinia (1) Moja córeczka 18 miesięcy była na USG miednicy mniejszej. Badanie wykonane... Monika K Mama Heleny - opinia (1) Badanie USG klatki piersiowej dziecka wykonał bardzo kontaktowy lekarz, nie... Mama Heleny bb - opinia (1) Byłam na wizycie ginekologicznej i usg u pani Korszlak na Ujeścisku,... bb
Krystyna Redłowska - opinia (1) 25.01.2022 wizyta w gabinecie nr 3. Pan doktor Błażej Litwin wykonywał mi... Krystyna Redłowska Anna Kalinowska - opinia (2) W dniu 20.01 byłam u dok. Matheisel - badanie neurologiczne 3 letniej... Anna Kalinowska E - opinia (1) Umówiona wizyta z dzieckiem zostala najpierw potwierdzona, a potem na godzinę... E Katarzyna - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Córka dostała skierowanie na USG brzucha i... Katarzyna Rodzice K - opinia (1) Profesjonalne podejście do małego pacjenta:) dr Jakub Wiśniewski specjalista... Rodzice K Gabriela - opinia (1) Świetny sprzęt i lekarze. Dzięki nim zostały wcześnie wykryte guzy tarczycy.... Gabriela Kamila - opinia (1) Miła obsługa ,jednak odpowiedź dr. Kujawy niesatysfakcjonująca . Nie... Kamila Polecam (1) Nasze rodzinne nowe miejsce na badania USG. dr Wiśniewski-wspaniały. Natalia USG (1) Miejsce bardzo godne polecenia. Alicja Serdecznie polecam (1) Byłam w tej placówce kilkukrotne. Czas oczekiwania na badania bardzo mnie... Karola Polecam - profesjonalizm i szybki termin. (1) Dwukrotnie korzystalam z usług radiologicznych. Raz z niemowlęciem i raz... Marcelina Wizyta u endokrynologa z dzieckiem (1) Wizyta u endokrynologa pani Doktor Sztengierskiej przebiegła bardzo miło,... Emiia Bardzo dobra opinia (1) W trakcie badania lekarz drobiazgowo objaśnił każdą wykonywaną czynność... Hanna W. Badanie usg. (1) Jako pacjentką jestem bardzo zadowolona ze sposobu podejścia do... Wanda Zall Polecam (1) Doceniam profesjonalizm i podejście do pacjenta. B.K Kompleksowe USG noworodka (1) Na badaniu byłam ze swoim 3 tygodniowym synkiem. Pan doktor miły, uprzejmy,... Magda Usg dziecka (1) Lekarz wykonujacy badanie mojemu dziecku wykazal sie swietnym podejsciem do... Anna