Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Kamila - opinia (1) Miła obsługa ,jednak odpowiedź dr. Kujawy niesatysfakcjonująca . Nie... Kamila Polecam (1) Nasze rodzinne nowe miejsce na badania USG. dr Wiśniewski-wspaniały. Natalia USG (1) Miejsce bardzo godne polecenia. Alicja
Serdecznie polecam (1) Byłam w tej placówce kilkukrotne. Czas oczekiwania na badania bardzo mnie... Karola Polecam - profesjonalizm i szybki termin. (1) Dwukrotnie korzystalam z usług radiologicznych. Raz z niemowlęciem i raz... Marcelina Wizyta u endokrynologa z dzieckiem (1) Wizyta u endokrynologa pani Doktor Sztengierskiej przebiegła bardzo miło,... Emiia Bardzo dobra opinia (1) W trakcie badania lekarz drobiazgowo objaśnił każdą wykonywaną czynność... Hanna W. Badanie usg. (1) Jako pacjentką jestem bardzo zadowolona ze sposobu podejścia do... Wanda Zall Polecam (1) Doceniam profesjonalizm i podejście do pacjenta. B.K Kompleksowe USG noworodka (1) Na badaniu byłam ze swoim 3 tygodniowym synkiem. Pan doktor miły, uprzejmy,... Magda Usg dziecka (1) Lekarz wykonujacy badanie mojemu dziecku wykazal sie swietnym podejsciem do... Anna Diagnoson (1) Bardzo dobrzy specjaliści ,miła obsługa. MagdalenaBichowska ZADOWOLONY klient (1) wszystko na jak najlepszym poziomie ,,pełny profesjonalizm,,z całego serca... Maciej OK - polecam (1) Szybko - sprawnie - miło. Mogliby tylko zorganizować większe lokum. Grzegorz Neurolog dziecięcy oraz Usg (1) dr n. med. Agnieszka Matheisel bardzo dobry lekarz,konkretna . Odrazu udało... Olga Wieczorek szybko, fachowo, miło (1) szybki termin wizyty, pani rejestratorka bez problemu dopasowała termin usg... Maja Usg płuc (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Badanie wykonane w sposób bardzo... Ania usg (1) Badanie wykonano szybko, z przejrzystym opisem. Lekarz wykonujący, konkretny... jw Świetne miejsce, rewelacyjny lekarz, polecam. (1) Pierwsza wizyta u Pani doktor Beaty Sztangierskiej. Rewelacyjne podejście do... Monika R Polecam - profesjonalnie, szybko, miło i jeszcze raz profesjonalnie! (1) Byłam na usg płuc ze względu na trwające zapalenie płuc. Udało mi się umówić... Dorota S.