Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Polecam usługe medyczną (1) W trakcie wizyty u lekarza onkologa w Centrum Diagnoson zostałem... Jerzy Łuć Diagnosen (1) Profesjonalizm , bardzo dobry personal , polecam Beata Polecam (1) Bardzo sprawna i miła obsługa, a czas oczekiwania na badanie wręcz nie... Ja
Polecam (1) Uprzejma rejestracja, sympatyczny, kompetentny pan doktor. Przemek Usg głowy i jamy brzusznej (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Miła atmosfera. Ewa Polecam i będę korzystał (1) Punktualnie, sprawnie i profesjonalnie. Witold Ruszkiewicz Gorąco polecam (1) Bardzo przyjemne miejsce,profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania.... Agnieszka Badanie USG (1) Profesjonalnie, sprawnie i szybko Michał Diagnoson (1) Profesjonalny sprzęt oraz świetne podejście do niemowlaka, ogromna wiedza i... Mama niemowlaka USG Maja lat 5 (1) Obsługa na najwyższym poziomie, doktor Wiśniewski z genialnym podejściem do... Wojciech USG jamy brzusznej (1) Dr Kujawa na pewno jest w czołówce lekarzy wykonujących badanie USG.... Anna Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Sylwia Usg (1) Profesjonalne wykonanie usg polecam zdecydowanie Agnieszka Super (1) Szybki termin, fachowe podejście. Polecam Sebastian Usg brzucha dziecka (1) Bardzo polecam, wszystko sprawnie, w miłej atmosferze. Profesjonalna obsługa Magda szybko za rozsądna cene (1) polecam , wszystkim. badanie praktycznie od ręki za rozsądna cenę, Andrzej USG głowy (1) Bardzo miła obsługa , rzetelne badanie z dodatkowymi informacjami. Idealnie... Marek Usg (1) Pełen profesjonalizm! Dr. Kujawa bardzo spokojnie i rzetelnie podchodzi do... Hania USG (1) Bardzo profesjonalnie wykonane badanie. Mimo, iż lekarz przyjmował do... Kasia bardzo zadowolona mama i synek :) (1) wczoraj zadzwoniłam, by umówić syna (3,5 r.ż.) na pilne usg. Na szczęście... H&T