Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Opinia (1) Serdecznie polecam usługi Centrum Diagnoson. Lekarz konkretny, wnikliwy i z... Marta Polecam. Sami lekarze z tak zwanego powołania (1) Diagnostyka na bardzo wysokim poziomie! Lekarze z powołania. Łukasz Bardzo szybko, sprawnie i miło. (1) Polecam wszystkim. Katarzyna Boniecka
Profesjonalizm i miła atmosfera (1) Najlepsza klinika z jakiej mieliśmy okazję korzystać – profesjonalna w każdym... Adam Usg (1) Bardzo miła obsługa.Byłam mile zaskoczona jak pani z rejestracji powiedziała... Małgorzata Bardzo profesjonalnie (1) Polecam dla osób z dzieckiem, wszystko łącznie z kącikiem dla dzieci na... Emilia Usg Bioderek u niemowlaka (1) Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, zarówno lekarz jak i personel bardzo... Maria Usg (1) Super, prfesjonalna i miła obsługa. Wizyta odbyła sie o umówionej godzinie.... Dorota Polecam! (1) Bardzo szybko i sprawnie, profesjonalna obsługa. BetiKa profesjonalnie, szybko (1) Pełen profesjonalizm, krótki czas oczekiwania na wizytę, byłam już 2... monika Polecam (1) Polecam . Miła obsługa i profesjonalny personel. Martin zdecydowanie odradzam USG u lek. Błażejeja Littwin (1) Zapisałam się na USG do lek. B. Littwina zachęcona pozytywnymi opiniami. To... Katarzyna Bardzo dobrze (1) Miła obsługa, profesjonalizm. Usługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam NS Uwaga na promocję "z tą ulotką 10zł taniej" (1) Jakość usługi od strony lekarza bardzo dobra, badanie USG przeprowadzone... Paweł Kukułka pediatra (1) Bardzo miła obsługa i kompetentny lekarz. Natalia Super (1) Jestem bardzo zadowolony !!! Maciej Profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolony jjj Polecam (1) Profesjonalnie, szybkie terminy, bardzo miła obsługa . Martyna Profesjonalnie (1) Polecam, miła obsługa, szybki termin, pan doktor skrupulatny i rzeczowy. Kamila B. Diagnoson USG (1) bardzo pofesjonalna Bardzo profesjonalna placówka. Krótkie terminy... Alina