Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

USG (1) Życzliwy, pogodny i profesjonalny lekarz. Przychodnia nowocześnie... Andrzej Usg rąk (1) Jestem mega zadowolona z wykonania usg przez Panią Doktor. Fachowa obsługa! Lucia Fila Polecam w 100% i na pewno tu wrócę... (1) Witam serdecznie, jak najbardziej polecam badania USG i Pana Doktora Mariusza... Kasia
USG (1) Zdecydowanie polecam - bardzo szybki termin, Panie, które rejestrują... K Dr. Aldona Kotłowska- Kmieć (1) Witam, choruje na nt od 12 lat, przez cały ten okres nie trafiłam na... Dorota USG (1) Polecam. Super sprzet i specjaliści. Martyna polecam (1) Praktycznie z dnia na dzień przy szczęściu można umówić się na wiytę , nawet... magda USG (1) Świetny lekarz, dużo informacji i pełen profesjonalizm. Wizyta zorganizowana... Monika polecam (1) badanie profesjonalne, dokładne, również na NFZ Marzena Matka (1) Polecam wszystkim dr. Kujawa bardzo miły i delikatny lekarz, robił USG mojemu... Matka Super! (1) Bardzo polecam tą placówkę! Mieliśmy problem u dziecka. Super obsługa,... Piotr Było Ok, sprawnie i profesjonalnie. (1) Polecam, choc nie tanio. Piotr USG kolana. (2) Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę. Ulka Badanie USG płuc dziecka (1) Bardzo rzetelna i miła obsługa, super podejście do dziecka, dokładne... Anna Polecam usługe medyczną (1) W trakcie wizyty u lekarza onkologa w Centrum Diagnoson zostałem... Jerzy Łuć Diagnosen (1) Profesjonalizm , bardzo dobry personal , polecam Beata Polecam (1) Bardzo sprawna i miła obsługa, a czas oczekiwania na badanie wręcz nie... Ja Polecam (1) Uprzejma rejestracja, sympatyczny, kompetentny pan doktor. Przemek Usg głowy i jamy brzusznej (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Miła atmosfera. Ewa Polecam i będę korzystał (1) Punktualnie, sprawnie i profesjonalnie. Witold Ruszkiewicz