Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

just (1) Bardzo miła, szybka i fachowa usługa just USG brzucha-niemowle (1) Wizyta bez zarzutu. Brak kolejek, cena ok, podejście do pacjenta( w naszym... Karolina usg dziecka, bardzo profesjonalna obsługa (1) Usg umówione z dnia na dzień. Córka ( 5 lat) była mocno spanikowana badaniem.... Aneta
Super obsługa , pełen profesjonalizm (1) Super obsługa , pełen profesjonalizm . Gorąco polecam Krzysztof USG (1) Byłam z synem na badaniu USG. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan doktor... Wioletta Polecam Diagnoson Gdansk Osowa (1) Polecam Diagnoson w Gdańsku Osowej. Korzystalem dwukrotnie i jestem bardzo... Paweł W. Usg - doktor Kosiak (1) Pan doktor jak zwykle z super podejściem do dzieci. Iwona Świetne miejsce na Osowie (1) Szeroki zakres usług, bardzo ładne wnętrza, czysto, miejsce przystosowane dla... Marzena Neurolog dziecięcy (1) Pacjentką była moja 3-miesięczna córka, z wizyty i porady lekarskiej póki co... Natalia Wspaniali lekarze, doskonała jakość usług (1) Jestem bardzo zadowolona z tej placówki, wielokrotnie korzystałam z różnych... Kamila Diagnoson (1) Polecam, szybko i profesjonalnie. Ceny mogłyby być niższe. Może jakieś zniżki... Dominik Świetna diagnostyka (1) Dr Mariusz Kujawa - to specjalista wysokiej klasy, bardzo dokladnie wykonuje... Ewa Centrum godne polecenia !!! (1) Super, Bardzo dobra obsługa. Króciutko czekałam na termin. Pani w... Anna OK (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usług medycznych MM OK (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości usług medycznych MM POLECAM USG JAMY BRZUSZNEJ U DZIECKA (1) Wizyta juz nastepneg dnia po rejestracji Bardzo szczegolowe badanie, lekarz... Anna Pełen profesjonalizm (1) Ogromny profesjonalizm i jeszcze większa cierpliwość w stosunku do małych... Ula Diagnosan (1) Polecam , fachowo i komfortowo alamys TYLKO DIAGNOSON !!! (1) Wreszcie poczułam się jak pacjent I kategorii:) PEŁNY Profesjonalizm bez... Anna W. ok (1) Badanie nieinwazyjne. Dziecko nieprzestraszone, a zadowolone. Rzetelna... gość