Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Magda - opinia (1) Było bardzo miło i sprawnie . Pan doktor bardzo dokładnie omówił nam masz... Magda Aleksandra - opinia (1) Od samego wejścia dobre wrazenie. Panie w rejestracji bardzo mile. Dr Błażej... Aleksandra alicja - opinia (1) Bardzo miła obsługa i kompetentny lekarz. alicja
Bart - opinia (1) Wszystko sprawnie poszło. Polecam. Bart Artur - opinia (1) Profesjonalna obsługa i przystępnie cenowo. Artur Tomasz - opinia (1) Profesjonalisci!Wszystko na najwyzszym poziomie Tomasz Basia - opinia (1) Polecę zdecydowanie. Pierwsza wizyta, którą odbyłam przebiegła w przyjemnej... Basia Michał - opinia (1) Polecam Diagnoson w zakresie usług badania USG zarówno dla dorosłych jak i... Michał Małgorzata - opinia (1) Obsługa pacjenta na najwyższym poziomie, Pani z rejestracji widać że wykonuje... Małgorzata Patrycja - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z lekarzem wykonującym usg, wszystko tłumaczył na... Patrycja Bożena M. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z badania w Centrum USG Diagnoson, które miałam w... Bożena M. JM - opinia (1) Dziękuję za profesjonalizm i sympatyczną atmosferę! JM Sylwia - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Polecam serdecznie. Pozdrawiam Sylwia monikasadowicz@gmail.com - opinia (1) Termin z dnia na dzień. Bardzo miła obsługa. USG dokładnie przeprowadzone,... monikasadowicz@gmail.com Anna - opinia (1) Szybko i sprawnie. Jestem zadowolona. Anna Weronika - opinia (1) Jak dla mnie najlepsze centrum usg. Super podejście i krotki czas oczekiwania. Weronika Marek - opinia (1) Według mnie, to jedna z lepszych pracowni USG. Pani doktor miła, dokładna i... Marek Tadeusz - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia. Konkretny kontakt przez telefon, kompletne... Tadeusz Iwona M - opinia (1) Bardzo krótki termin oczekiwania. Bardzo miłe Panie w rejestracji. Przemiła i... Iwona M Ewa - opinia (1) Badanie USG jamy brzusznej w ramach NFZ wykonane bardzo dokładnie. Pani... Ewa