Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Gosia - ocena (1) Oceniam wizytę bardzo pozytywnie, począwszy od Pani rejestratorki bardzo... Gosia Leszek - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa począwszy od rejestracji (pozdrawiam obie... Leszek Aleksandra Piotrowicz - ocena (1) Bardzo miły i dokładny Pan Doktor. Świetne podejście do małego pacjenta,... Aleksandra Piotrowicz
Lidia - ocena (1) Super specjaliści .Polecam z czystym sumieniem Lidia Artur - ocena (1) Badania usg dziecka-super atmosfera, podejscie do dziecka, fachowe badanie Artur Pacjent - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, podejście lekarza przywiązującego bardzo dużą... Pacjent Danuta - ocena (1) Przemiła i profesjonalna obsługa.Gorąco polecam Danuta DZ - ocena (1) Bardzo miła obsługa na recepcji, pani doktor ma profesjonalne i empatyczne... DZ Katarzyna - ocena (1) Świetne podejście do dziecka. Jestem bardzo zadowolona. Wyczerpujący opis usg... Katarzyna P.P. - ocena (1) Wszystko super, sprawnie i miło. P.P. Sławek - ocena (1) Punktualnie, sprawnie, profesjonalnie. Sławek Tomasz - opinia (1) Bez opóźnień, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Tomasz A. - opinia (1) Miałam wykonane USG piersi. Lekarz był kulturalny i rozwiał moje wątpliwości.... A. Patrycja - opinia (1) Błyskawiczne terminy, fachowa porada. Szczególnie polecamy Pana dr Jakuba... Patrycja Marta K. - opinia (1) Szczerze polecam doktora Błażeja Littwin. Bardzo dokładnie zbadał synka i... Marta K. Natalia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor bardzo miła. Polecam... Natalia Joanna - opinia (1) Bardzo miła obsługa, krótkie terminy, lekarz wykonujący usg nie naciąga na... Joanna Eugeniusz - opinia (1) USG wykonane jest bardzo starannie z dokladnym opisem. polecam!!! Eugeniusz Tomek - opinia (1) Przemiłe Panie na recepcji. Wspaniała i pomocna Pani Doktor przeprowadzająca... Tomek Jarosław - opinia (1) Profesjonalna obsługa polecam .Bardzo miła obsluga Jarosław