Diagnoson

USG Prywatne kliniki Endokrynolodzy Onkolodzy

Gdańsk, Kielnieńska 123/U1

Ewelina - opinia (1) Przemiła pani z recepcji. Szybko uspokoiła mojego synka po badaniu. Pomimo... Ewelina KO - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście zarówno w rejestracji, jak i... KO Małgorzata R. - opinia (1) Polecam USG u p.dr n med.Błażeja Littwina.Profesjonalne, empatyczne podejście... Małgorzata R.
Paulina - opinia (1) Fachowo, szybko i miło. Polecam doktora Wiśniewskiego -ma super podejście do... Paulina Elwira Gumienniczuk - opinia (1) Bardzo szybko.Przemiła obsługa.Doktor wykonał usg.Wszystko wyjaśnił... Elwira Gumienniczuk Marta - opinia (1) Polecam dr n.med. Łukasza Szmygela. Marta Kamila - opinia (1) Wizyta przebiegla w bardzo przyjemnej atmosferze.Wszystko zostalo mi... Kamila Artur - opinia (1) Rewelacja Nawet żel był ciepły Artur Karolina - opinia (1) Doktor z cudownym podejściem do dzieci. Usg jamy brzusznej poszło beż płaczu... Karolina Kasia - opinia (1) Fantastycznie krótkie terminy na NFZ polecam serdecznie Kasia Janusz - opinia (1) Miła i profesjonalna pomoc medyczna Janusz Monika Rucińska - opinia (1) Doktor Wiśniewski zrobił na mnie i synu świetne wrażenie, jest... Monika Rucińska O. - opinia (1) Usg brzuszka u noworodka - lekarz mily, delikatny , dziecko nawet nie... O. Paulina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, termin wizyty dostepny w bardzo krotkim czasie, na... Paulina Marlena - opinia (1) Gorąco polecam. Krótkie terminy. Nowoczesny sprzęt. Miła obsługa i ciepła... Marlena Natalia - opinia (1) Dzisiejsza wizyta przebiegla bardzo pomyslnie. Godzina wizyty byla zgodna z... Natalia Agata - opinia (1) Rewelacyjny doktor przeprowadzający badanie USG, panie w recepcji miłe i... Agata Iza - opinia (1) Miłe Panie w recepcji. Świetny lekarz (dr Jakub Wiśniewski) z rewelacyjnym... Iza Paula - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Miła obsługa. Polecam Paula Piotr - opinia (1) Polecam. Profesjonalna placówka. Piotr