Diety od Brokuła

Catering dietetyczny

Rumia, Zakopiańska 1

Bartosz - opinia (1) Dużo rodzajów diet, smaczne posiłki i cenowo rewelacja. Bartosz Karol - opinia (1) Zamawiam nieprzerwanie od 8 msc-y i jestem zadowolony. Posiłki są okej, nigdy... Karol Kasia - opinia (1) Smaczne potrawy w wystarczającej ilości. Jedna z niższych cenowo, mimo to... Kasia
W - opinia (1) Korzystam od 2 lat, z 3 miesięczną przerwą. Diety slim 2500 kcal później 2000... W Katarzyna - opinia (1) Jedzenie niesmaczne, słone, ale najgorszy jest jego wygląd.... Katarzyna Kasia - opinia (1) Dostawa spoko,kontakt ok,smak... Kasia Monika - opinia (1) Jestem po pierwszym tyg , bardzo smaczne jedzenie , mam 1200 kcal i nie... Monika Anna - opinia (1) Żadne z dań nie powtórzyło się w przeciągu 2 miesięcy szok! W smaku tez... Anna Maja - opinia (1) Na największy plus zasługuje cena - jedna z najtańszych diet na terenie... Maja Art - opinia (2) To nie dieta pudełkowa tylko jakieś podle stołówkowe żarcie Art Jadwiga - opinia (1) Posiłki niesmaczne .Zupa wiosenna z fasolką tragedia ,nieprzyjemny zapach w... Jadwiga Monia - opinia (1) Ostatnie potrawy porażka, 3 wtopy jednego dnia. Przesolone ziemniaki ,żylaste... Monia Ania - opinia (2) Dopiero zaczynamy przygodę z Waszym Cateringien /polecało go bardzo dużo... Ania Karla - opinia (2) Według mojej oceny najgorszy catering. Jedzenie nie jest pełnowartościowe.... Karla Rose - opinia (2) Powiem tak - na początku super. Po dwóch tygodniach rozglądam się za innym... Rose Lucy J - opinia (2) Zamawiam od nich jedzenie od ponad roku. jedzenie jest genialne :) Oczywiście... Lucy J Mama - opinia (1) Korzystam drugi raz . Wcześniej dla siebie było ok ( poza dietą slim i... Mama Remi - opinia (2) Pysznie, zdrowo i zawsze na czas. Polecam, w tej kategorii cenowej nic... Remi Marta - opinia (2) Na początku roku jakość była dosyć wysoka, ale zdarzały się wpadki z... Marta Zadowolony - opinia (2) Korzystam prawie rok z usług "Brokuła". Nie kojarzę, żeby potrawy się... Zadowolony