Diety od Brokuła

Catering dietetyczny

Rumia, Zakopiańska 1

Karla - opinia (2) Według mojej oceny najgorszy catering. Jedzenie nie jest pełnowartościowe.... Karla Rose - opinia (2) Powiem tak - na początku super. Po dwóch tygodniach rozglądam się za innym... Rose Lucy J - opinia (2) Zamawiam od nich jedzenie od ponad roku. jedzenie jest genialne :) Oczywiście... Lucy J
Mama - opinia (1) Korzystam drugi raz . Wcześniej dla siebie było ok ( poza dietą slim i... Mama Remi - opinia (2) Pysznie, zdrowo i zawsze na czas. Polecam, w tej kategorii cenowej nic... Remi Marta - opinia (2) Na początku roku jakość była dosyć wysoka, ale zdarzały się wpadki z... Marta Zadowolony - opinia (2) Korzystam prawie rok z usług "Brokuła". Nie kojarzę, żeby potrawy się... Zadowolony Agnieszka - opinia (2) Juz dość długo korzystam z tego cateringu.Ale z przykrością zaczęłam się... Agnieszka Valerii - opinia (2) Zamówiłem diety od wtorku, przenieśli na środę bo powiedzieli że mają problem... Valerii Jakub - opinia (2) Dnia 26.09 zamówiłem dietę na 3 dni(28.09,29.09,30.09). Następnego dnia... Jakub Dominika - opinia (2) Smaczne i w przystępnej cenie. Polecam. Dominika racjonalny - opinia (2) bardzo dobry catering, niskie ceny, terminowe dostawy racjonalny Klaudia - opinia (2) Czytałam negatywne komentarze i trochę bałam się zamówić. Ale jestem mile... Klaudia Łukasz - opinia (2) Po przeczytaniu negatywnych opinii, również postanowiłem się wypowiedzieć.... Łukasz Lucyna - opinia (2) Zawsze świeże, różnorodne smaki, doskonale doprawione, zdrowe i zbilansowane... Lucyna Paweł - opinia (3) 2021 rok. Rossmann wprowadza możliwość płacenia w sklepie aplikacją, bez... Paweł Patrycja - opinia (3) Z reguły nie piszę opini w internecie, jednak czytając negatywne i mało... Patrycja Natalia - opinia (1) Jedzenie od Brokuła to dla mnie tragedia, dużo przetworzonych produktów (... Natalia Artur - opinia (4) Ja naprawdę nie jestem wybredny w jakości jedzenia bo sam paskudnie gotuję,... Artur M - opinia (2) Niestety nie przedłużam na kolejny miesiąc. W diecie Slim zdecydowanie za... M