Diety od Brokuła

Catering dietetyczny

Rumia, Zakopiańska 1

Łukasz - opinia (2) Po przeczytaniu negatywnych opinii, również postanowiłem się wypowiedzieć.... Łukasz Lucyna - opinia (2) Zawsze świeże, różnorodne smaki, doskonale doprawione, zdrowe i zbilansowane... Lucyna Paweł - opinia (3) 2021 rok. Rossmann wprowadza możliwość płacenia w sklepie aplikacją, bez... Paweł
Patrycja - opinia (3) Z reguły nie piszę opini w internecie, jednak czytając negatywne i mało... Patrycja Natalia - opinia (1) Jedzenie od Brokuła to dla mnie tragedia, dużo przetworzonych produktów (... Natalia Artur - opinia (4) Ja naprawdę nie jestem wybredny w jakości jedzenia bo sam paskudnie gotuję,... Artur M - opinia (2) Niestety nie przedłużam na kolejny miesiąc. W diecie Slim zdecydowanie za... M M. - opinia (3) Chyba tylko cena dobra. Wstrzymałam dietę w systemie a dieta i tak się... M. Mery - opinia (1) Zakupiliśmy diete wege oraz slim standard na 20 dni. To jedzenie to jest... Mery Marta - opinia (2) Nikomu nie polecam dieta nie została dostarczona pod wskazany adres chociaż... Marta Klient - opinia (3) Powiem tak: u Brokuła królują mielonki po taniości. Kotlety mielone, ryby... Klient Michał - opinia (2) Desery mnie bardzo zawiodły, w ciągu 20dni, cztery razy otrzymałem... Michał Bartosz - opinia (1) Pierwszy raz zamówiłem dietę od Państwa. Początek miesiąca był obiecujący jak... Bartosz Kaśka - opinia (2) Bylejakość szeroko pojęta. Odradzam serdecznie jesli od jedzenia oczekujesz... Kaśka Michał - opinia (2) Dieta Sport 3500 kcal. Prawie wszystkie posiłki (poza deserami) są bardzo... Michał Anna C - opinia (2) No w końcu ktoś rozumie, że zdrowe jedzenie może być pyszne i zróżnicowane.... Anna C JK - opinia (2) Obrzydlistwo, którego nie chce się jeść nawet za darmo. Potrawy... JK Zadowolony - opinia (2) Jestem z Brokułem od półtorej roku i jestem bardzo zadowolony. Raz zrobiłem... Zadowolony Aleksandra - opinia (2) Korzystam od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zawsze świeże i... Aleksandra Agata - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona, jedzenie zawsze świeże Agata