Diety od Brokuła

Catering dietetyczny

Rumia, Zakopiańska 1

Joanna - opinia (2) Jedzenie smaczne świeże w zasadzie w ciągu 3 tyg poza jedną zupką wszystko... Joanna hatt - opinia (3) Bardzo dobra dieta, cena najniższa za taką usługę, zdecydowanie mogę polecić :) hatt Karolina - opinia (1) Po 6 tygodniach rezygnuje. Na poczatku bylo ok choc bez szału. Ostatnie 3... Karolina
Asia - opinia (2) Jestem wraz partnerem na diecie SLIM od miesiąca i oczywiście przedłużyliśmy... Asia Angelika - opinia (2) Polecam dietę od brokuła, jestem zadowolona z pysznych zbilansowanych... Angelika Tamara - opinia (2) Smaczne ale mało warzyw mało kolorów Wyglad nieestetyczny Tamara jul - opinia (3) Jedzenie w kateringu było dobre. Może ze 3-4 razy coś wyrzuciłem, czy nie... jul Rafał - opinia (2) Wszystko na plus. Wiadomo, trafi mi sie cos czego nie lubie i zjem z przymusu... Rafał Anna - opinia (1) Od miesiąca korzystam z usług Brokuła i jestem bardzo zadowolona. Przede... Anna Asia - opinia (2) Jedzenie pyszne, cena bardzo dobra, jestem bardzo zadowolona. Asia Magda - opinia (2) Korzystałam jakiś czas właśnie z brokuła. Obecnie mam przerwę ale zamierzam... Magda Monika - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam wszystkim, którzy szukają smacznej, różnorodnej... Monika Zespół OBI Gdynia - opinia (2) Chcemy bardzo podziękować ekipie Brokuła!!! Od samego początku wspomagają nas... Zespół OBI Gdynia Marta - opinia (2) Posiłki smaczne, świeże, zdrowe i urozmaicone. Czuję się bardzo dobrze po... Marta Karolina - opinia (2) Brokuła jemy z mężem od dwóch tygodni. Wcześniej przetestowaliśmy już 4... Karolina D - opinia (2) Jedzenie jest bardzo dobre, lecz dogadanie diety/przedłużenia to jest dramat... D Dominika - opinia (2) Jesteśmy z Brokułem od 2 tygodni, trafiliśmy z polecenia. Jesteśmy bardzo... Dominika Agata - opinia (2) Przepyszka ! Polecam wszystkim. Niska cena, wysoka jakoś dań. Mega :) Agata Peres - opinia (2) W końcu jakaś dieta, w której za wyglądem potraw idzie również smak i obsluga... Peres Marcin - opinia (2) Jedzonko rewelacja !!! Smaczne świeże . Wspaniała obsługa i kontakt . Gorąco... Marcin