SK - opinia (1) Sprzedaż mieszkania z biurem Dobra Oferta Pro przebiegła sprawnie i... SK Julia - opinia (1) Współpraca z Panem Jakubem to czysta przyjemność, komunikacja i jego... Julia Joanna - opinia (1) Dobra Oferta Pro cóż tu można powiedzieć napewno same superlatywy,miałam... Joanna
Paweł R. - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Roksanę , translacja przeprowadzona szybko i... Paweł R. Aleksandra - opinia (1) Polecam współpracę przy sprzedaży mieszkania z panem Andrzejem. Najlepszy... Aleksandra Anna - opinia (1) Nikt nie pomógł mi tak jak pan Andrzej. Dzięki jego skutecznym działaniom... Anna Dominika - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi za profesjonalną obsługę. Mimo, że na... Dominika Olga - opinia (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Polecam współpracę z Jakubem Kłosowkim. Olga Ewa , Krzysztof - opinia (1) Niezwykle życzliwa ,miła, zawsze uśmiechnięta.Bardzo istotne -naturalna.... Ewa , Krzysztof Jaku - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Roksaną. Profesjonalne i elastyczne podejście do... Jaku Monika - opinia (1) Bardzo kometentny o pomocny. Wychodzi z inicjatywą,wręcz odgaduje potrzeby... Monika Waldemar - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Roksaną Korzeniowską. Już na pierwszej... Waldemar Wojciech - opinia (1) Współpraca z Panem Michałem to czysta przyjemność i pełny profesjonalizm !... Wojciech Mateusz - opinia (1) Super współpraca, agent potrafił się dostosować do naszych potrzeb i w... Mateusz Teresa i Andrzej - opinia (1) Dziekujemy serdecznie pani Roksanie Korzeniowskiej za szybkia i... Teresa i Andrzej Hubert - opinia (1) Przy sprzedaży mieszkania pomagali mi Pan Leszek i Pani Marieta. Świadczone... Hubert Robert - opinia (1) Współpraca z Panią Roksaną na najwyższym poziomie, polecam Robert Monika Kasprowicz - opinia (1) Współpraca z Panem Andrzejem Gołębiewskim cechowała się wywłoką kompetencją,... Monika Kasprowicz Taras - opinia (1) Dziękując Panu Andrzeju Gołębiewskiemu udało mi się przeprowadzić szybką... Taras Jonasz W. - opinia (1) Polecam, transakcja z Panem Andrzejem przebiegła szybko i sprawnie Jonasz W.