Iwona - opinia (1) Przede wszystkim duże zaangażowanie i klient ma poczucie, że jest dobrze... Iwona Krzysztof - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Leszkiem Lach. Dzięki pełnemu zaangażowaniu, w... Krzysztof Mariusz - opinia (1) Agencja w sposób profesjonalny i rzetelny współpracuje z petentem...... Mariusz
Adam - opinia (1) Szukaliśmy z żoną mieszkania ponad dwa miesiące u różnych biur nieruchomości.... Adam Madzia - opinia (1) Polecam bardzo bardzo Panią Roksanę Korzeniowska do poszukiwania mieszkania.... Madzia Grażyna i Paweł - opinia (1) Pani Ewelina Sykut jest profesjonalistką. Potrafi przekonać i doradzić. Można... Grażyna i Paweł Marek - opinia (1) Bardzo polecam Panią Ewelinę Sykut profesjonalistka w każdym calu. Na pewno... Marek MN - opinia (1) Pani Marietta jest niezwykle pomocna, potrafi świetnie zadbać o klienta.... MN Izabela - opinia (1) Pomoc Pana Przemka była niezbędna i nieoceniona. Pomimo wielu... Izabela Ewelina - opinia (1) Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Agent nieruchomości przeprowadził mnie... Ewelina Klaudia - opinia (1) Pani Ewelina Sykut to najlepszy agent nieruchomości, jakiego widziałam w... Klaudia Marek - opinia (1) Super pośrednik. Z zakupem nieruchomości zostałem poprowadzony za rękę krok... Marek Karol Obałka - opinia (1) Polecam panią Roksanę Korzeniowska. Dziękuje za zaangażowanie i cierpliwość. Karol Obałka Krystyna Kozeriew - opinia (1) Wszystkich szukających swojego mieszkania, serdecznie zachęcam do... Krystyna Kozeriew Krystyna Kozeriew - opinia (1) Wszystkich szukających swojego mieszkania, serdecznie zachęcam do... Krystyna Kozeriew Monika - opinia (1) Pani Marietta pomocna, rzetelna pomoc przy sprzedaży nieruchomości. Polecam w... Monika Ania i Mateusz - opinia (1) Bardzo polecamy Pana Leszka i dziękujemy za udaną transakcję. Sprzedaż... Ania i Mateusz Ewelina - opinia (1) Jestem zadowolona z profesjonalnej obsługi biura, a w szczególności Pani... Ewelina Adrian - opinia (1) Serdecznie polecam tę agencje nieruchomości. Współpraca z Panią Eweliną to... Adrian Dorota - opinia (1) Polecam szczególnie panią Roksanę i pana Pawła. Dorota