Anna - opinia (1) Pani Roksana- urodzona agentka nieruchomości ;) Anna Wit San - opinia (1) Super biuro. A szczególnie Pani Roksana Korzeniowska i wspierający ją Pan... Wit San Sławomir - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi biura Dobra Oferta Pro - Agencji... Sławomir
Sławomir - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi biura Dobra Oferta Pro - Agencji... Sławomir Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Roksanę Korzeniowską. Współpraca przebiegła niezwykle... Katarzyna Adam - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi biura Dobra Oferta Pro - Agencji... Adam Ola Ś. - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Roksanę K, współpraca przebiegła pomyślnie. Pani... Ola Ś. Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam P. Roksanę Korzeniowską ze względu na profesjonalne... Piotr Elżbieta S.H. - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pana Bartosza który doradzał mi w wyborze mieszkania.... Elżbieta S.H. Janina - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam zaangażowanie Pani Roksany w realizacji kupna... Janina Andrzej Sowa - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani Klaudia pomogła mi w zakupie mieszkania w... Andrzej Sowa Grzesiek - opinia (1) Polecam, miła i solidna obsługa. Duży wybór ofert. Grzesiek Jacek Piorunek - opinia (1) Pani Klaudia Bazydło. Jestem pod wrażeniem . Bardzo sympatyczna i... Jacek Piorunek sebe - opinia (1) Z perspektywy kupującego mieszkanie mogę jedynie potwierdzić, że Pan Andrzej... sebe Jacek - opinia (1) Pani Roksana Korzeniowska to bardzo dobry pośrednik. Wyróżnia ją długofalowe... Jacek Tomasz - opinia (1) Zawsze profesjonalnie i rzeczowo - polecam serdecznie, z tą agencją... Tomasz Joanna Zaborowska - opinia (1) Podziekowania dla firmy Dobra Oferta, a w szczególności dla Pani Anety która... Joanna Zaborowska Elżbieta - opinia (1) Serdecznie dziękujemy Pani Roksanie Korzeniowskiej za pomoc, uśmiech i... Elżbieta Adam - opinia (1) Dobra oferta pro jest najlepszym wyborem gdy planuje się zakup mieszkania!... Adam Klaudia - opinia (2) Bardzo polecam usługi tego biura a. W szczególności pomoc Pani Klaudii. Pani... Klaudia