Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa Duża wiedza i zaangażowanie Pani Pośrednik... Maciej Maria Kortas - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałabym przedstawić moje doświadczenia ze... Maria Kortas Maria Dobrowolska - ocena (1) Pan Andrzej bardzo merytorycznie doradził w kwestii sprzedaży jednego... Maria Dobrowolska
Łukasz - ocena (1) Duża wiedza i profesjonalizm. Polecam Łukasz Edyta - ocena (1) Duze zaangazowanie oraz kompleksowe podejscie w niełatwej kwestii zakupu... Edyta Malwina - ocena (1) Serdecznie polecam Andrzeja Gołębiewskiego do współpracy na umowie na... Malwina Małgorzata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Andrzeja Gołębiowskiego.Pan Andrzej szybko... Małgorzata Wanda - ocena (1) Świetna agencja, a pośrednik rewelacja ! Kompetentny, pomocny , doświadczony!... Wanda Rafał - ocena (1) Jako zadowolony klient, chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi... Rafał Adam - ocena (1) Mimo początkowych obiekcji, zdecydowałem się podpisać umowę na wyłączność... Adam Anna - ocena (1) Chciałbym podzielić się pozytywną opinią na temat pracy Andrzeja... Anna Kamil - ocena (1) Bardzo miła i udana współpraca z Panem Andrzejem. Kamil Dobrusia - ocena (1) Współpracę z panem Andrzejem oceniam bardzo wysoko. Profesjonalizm,... Dobrusia Aga - ocena (1) Do Pana Andrzeja zadzwoniłam w niedzielę wieczorem. Jako jedyny spośród... Aga Iwona - ocena (1) Pani Martyna jest bardzo kompetentna, pomaga z wielkim zaangażowaniem.... Iwona Mateusz Telenga - ocena (1) Pani Roksana jest najlepszym pośrednikiem jakiego mogłem sobie wyobrazić.... Mateusz Telenga Paweł - ocena (1) Super szybka i gładka sprzedaż mieszkania, proces poprowadzony bez zarzutów... Paweł Maciej - opinia (1) Dziękuję Panu Andrzejowi za współpracę. Był merytoryczny, uczciwe... Maciej Małgorzata - opinia (1) Polecam Panią Roksanę - dziękuję za pełen profesjonalizm, rzetelność,... Małgorzata Kamil - opinia (1) Współpraca z Panią Roksaną to coś wspaniałego. Naprawdę duża wiedza i pełen... Kamil