Taras - opinia (1) Dziękując Panu Andrzeju Gołębiewskiemu udało mi się przeprowadzić szybką... Taras Jonasz W. - opinia (1) Polecam, transakcja z Panem Andrzejem przebiegła szybko i sprawnie Jonasz W. Darek - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Przemkiem rzetelny kompetentny w każdym etapie... Darek
Renata - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Marietą Alfut- cały proces zakupu nieruchomości... Renata Waldemar - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Przemkiem w poszukiwaniu i zakupie nieruchomości. Waldemar Radosław - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Dobra Oferta Pro a zwłaszcza z Panem Andrzejem... Radosław Agnieszka Dajkowska - opinia (1) Polecam serdecznie Panią Roksanę! Pełen profesjonalizm, przemiła, zawsze... Agnieszka Dajkowska Roman - opinia (1) Pan Przemek Szymanski pełen kompetencji wywiązał się perfekcyjnie z umowy... Roman Gosia - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z p. Marietta. Po niespełna tygodniu miałam już... Gosia Piotr - opinia (1) Polecam Pania Roksane z Dobrej oferty. Bardzo kontaktowa osoba. Szybko... Piotr Aleksandra - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Przemysławem Wojtowiczem. Bardzo sympatyczny a... Aleksandra Waldemar - opinia (1) Pełna profeska u pana Przemka. Bardzo kompetentny pan. Polecam. Waldemar Piotr - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Roksaną Korzeniowską, która szybko... Piotr Tomasz - opinia (1) Witam, Bardzo polecam Panią Ewelinę. Doradziła mi świetnie z wyborem w... Tomasz Kamila - opinia (1) Polecam serdecznie. Niedawno szukałam mieszkania, niestety nie kupiłam, ale... Kamila Nie Negocjujemy - opinia (1) Dziękuję P. Ewelinie Sykut za szybkie, sprawne i skuteczne przeprowadzenie... Nie Negocjujemy Jarek - opinia (1) Profesjonalnie załatwiona transakcja od początku do końca . Podziękowanie dla... Jarek Agata - opinia (1) Pani Ewelina Sykut jest najlepszym agentem jakiego mozna sobie wymarzyc przy... Agata Filip - opinia (1) Pierwotnie podchodziłem do współpracy z dystansem, natomiast z każdym... Filip DS - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Roksaną Korzeniowską, która szybko... DS