Agnieszka P - opinia (1) Współpraca z panią Roksaną Korzeniowską była profesjonalna. Pośredniczka... Agnieszka P Joanna k. - opinia (1) Serdecznie dziękuje Panu Przemysławowi za pomoc w spełnieniu mojego marzenia... Joanna k. Jowita - opinia (1) Dynamiczna i konkretna agencja warta polecenia. Wszystkie formalności... Jowita
Wojciech - opinia (1) Współpraca z Panem Przemysławem W. wzorowa - konkretnie, rzetelnie i przede... Wojciech J.S. - opinia (1) Pani Roksana fantastyczna młoda i trafiająca w gust a to oznacza, że umie... J.S. Piotr P. - opinia (1) Serdecznie dziękuje Pani Roksanie Korzeniowskiej za pomoc w spełnieniu mojego... Piotr P. Monika - opinia (1) Pani Roksana Korzeniowska byla bardzo Mila, dużo wiedziala o mieszkaniu.... Monika Agnieszka Gdansk - opinia (1) Pani Roksana jest prawdziwa profesjonalistka. Doskonale zna branże, aktualne... Agnieszka Gdansk Mariusz Chrzanowiak - opinia (1) Nie doszło do transakcji ale i tak jestem zadowolony z obsługi i w ogóle Mariusz Chrzanowiak Michał - opinia (1) Pan Przemek w profesjonalny sposób znalazł dla mnie kupca i poprowadził mnie... Michał Tomasz K - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z agentem Panem Przemysławem. Bardzo... Tomasz K Adam - opinia (1) Bardzo dobra współpraca z panią Sarą, była bardzo pomocna w poszukiwaniu... Adam Jagoda Mularczyk - opinia (1) Profesjonalna obsługa fachowa i rzetelna,Pani Roksana przemiła,sympatyczna,️️️️ Jagoda Mularczyk Krzysztof - opinia (1) Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Agentka pomogła wybegocjować dobrą cenę. Krzysztof Robert. - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Podziekowanie dla Pani Sary za profesjonalizm. Robert. Krzysiek - opinia (1) Udana współpraca z Pania Roksaną. Udało się nam sfinalizować transakcję. Pani... Krzysiek Mariusz - opinia (1) Współpraca z panią Sarą Muszak przebiegła idealnie, mieszkanie sprzedane... Mariusz P.S. - opinia (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Współpraca z panią Sarą Muszak to czysta... P.S. Urszula - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Pani Aneta świetnie się spisała przy... Urszula Anna - opinia (1) Dziękuję za owocną współpracę przy sprzedaży mojego mieszkania. Sprawnie i... Anna