Dominika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy P. Roksany w szukaniu idealnego mieszkania.... Dominika Mariusz - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Leszkiem Lach. Pan Leszek wykazał się wielkim... Mariusz Daniel - opinia (1) Rzetelnie przeprowadzona transakcja zakupu nieruchomości Daniel
Łukasz - opinia (1) Profesjonalne podejście i pomoc na każdym etapie zakupu. Udało nam się... Łukasz aleksandra - opinia (1) Rzetelna firma, z uczciwymi i znającymi się znakomicie na nieruchomościach... aleksandra Aleksandra K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy P. Roksany przy kupnie mieszkania. Znalazła... Aleksandra K. Klaudia - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pani Roksany za profesjonalne podejście do sprawy,... Klaudia Patrycja i Piotr N. - opinia (1) Piękne podziękowanie dla firmy Dobra Oferta Pro a w szczególności dla Pana... Patrycja i Piotr N. MP - opinia (1) Pan Andrzej to prawdziwy profesjonalista, a do tego przesympatyczny człowiek.... MP A Lewicka - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Bartosza za profesjonalną pomoc i doradztwo w... A Lewicka Roman L - opinia (2) Firma godna polecenia- szybko pomogła nam znaleźć mieszkanie, takie jak nas... Roman L Tatiana - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona od współpracy z Agencją i Panem Mariuszem:... Tatiana Dobry doradca (1) Przedsiębiorczy, zdecydowany, konkretny, solidny, słowny. Bardzo miła... Urszula Sprzedaż mieszkania (1) P.Andrzej wykonał kawał dobrej roboty, w związku ze sprzedażą naszego... Monika i Seweryn Polecam (1) Miałam okazję współpracować z Panem Danielem który pomógł mi sprzedać... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Szybka i fachowa sprzedaż domu przeprowadzona przez Pana Daniela. Jestem... Mariola Polecam!!! (1) Pan Daniel profesjonalnie podszedł do sprzedaży mojego mieszkania i z dużym... Zbigniew Wszystko super (1) Robert jest najbardziej profesjonalnym pośrednikiem nieruchomości jakiego do... Krzysztof Najlepsi! (1) Miałam wielką przyjemność kupować mieszkanie za pośrednictwem Agencji Dobre... Alicja Zakup nieruchomości mieszkanie (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Łatwi i miły kontakt. Pan Andrzej C. agent z... Iwona Zaborowska