Polecam (1) Sprawnie i profesjonalnie polecam Darek Fachowiec (1) Pan Robert bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Osoba... Marek Fachowa współpraca (1) Za pośrednictwem p. Roberta Pryby kupiliśmy działkę pod Gdańskiem i jesteśmy... Grzegorz
Podziękowanie dla Pana Roberta (1) Mogę wszystkim polecić Pana Roberta jako doskonałego pośrednika w sprzedaży... Maria PEłny profesjonalizm i pomoc w każdej chwili !!! (1) Pan Andrzej bardzo szybko i profesjonalnie przystąpił do realizacji... Carmen Stromski Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Andrzejem. Z dużym... Patrycja Fachowa pomoc bez ryzyka (1) Pan Andrzej pomógł mi bardzo w kupnie mieszkania i negocjacjach ze... ona Gorąco polecam (1) Współpracuję z Panem Andrzejem od półtora roku. Znalazł dla mnie mieszkanie... Darek Pełen profesjonalizm (1) Miałam przyjemność kupić mieszkanie za pośrednictwem Pana Andrzeja, który... Beata Profesjonalna obsluga (1) Biuro zdecydowanie godne polecenia! Fachowa i miła obsługa, bardzo dobra... Adam Polecam!! (1) Dzięki Panu Robertowi sprzedałam w szybkim tempie swoje mieszkanie w cenie, z... Aneta opinia (1) Pan Robert bardzo kompetentny, świetna współpraca i pomoc w każdym szczególe... anna Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Dobrej Oferty. Pan Andrzej szybko znalazł... Małgosia Tego szukałam! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy! Pełen profesjonalizm! Polecam. Zadowolony klient Profesjonalna firma !!! (1) Korzystałem Dobrej Oferty Pro przy okazji zakupu mieszkania i nie zawiodłem... Paweł Warto skorzystać z usług tej agencji (1) Po długich, bezskutecznych poszukiwaniach odpowiedniego mieszkania na własną... onek kompetentnie i szybko (1) Sprzedaż mieszkania odbyła się szybko. Pan agent Andrzej Gołębiewski otoczył... MB