A Lewicka - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Bartosza za profesjonalną pomoc i doradztwo w... A Lewicka Roman L - opinia (2) Firma godna polecenia- szybko pomogła nam znaleźć mieszkanie, takie jak nas... Roman L Tatiana - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona od współpracy z Agencją i Panem Mariuszem:... Tatiana
Dobry doradca (1) Przedsiębiorczy, zdecydowany, konkretny, solidny, słowny. Bardzo miła... Urszula Sprzedaż mieszkania (1) P.Andrzej wykonał kawał dobrej roboty, w związku ze sprzedażą naszego... Monika i Seweryn Polecam (1) Miałam okazję współpracować z Panem Danielem który pomógł mi sprzedać... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Szybka i fachowa sprzedaż domu przeprowadzona przez Pana Daniela. Jestem... Mariola Polecam!!! (1) Pan Daniel profesjonalnie podszedł do sprzedaży mojego mieszkania i z dużym... Zbigniew Wszystko super (1) Robert jest najbardziej profesjonalnym pośrednikiem nieruchomości jakiego do... Krzysztof Najlepsi! (1) Miałam wielką przyjemność kupować mieszkanie za pośrednictwem Agencji Dobre... Alicja Zakup nieruchomości mieszkanie (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Łatwi i miły kontakt. Pan Andrzej C. agent z... Iwona Zaborowska Polecam (1) Sprawnie i profesjonalnie polecam Darek Fachowiec (1) Pan Robert bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Osoba... Marek Fachowa współpraca (1) Za pośrednictwem p. Roberta Pryby kupiliśmy działkę pod Gdańskiem i jesteśmy... Grzegorz Podziękowanie dla Pana Roberta (1) Mogę wszystkim polecić Pana Roberta jako doskonałego pośrednika w sprzedaży... Maria PEłny profesjonalizm i pomoc w każdej chwili !!! (1) Pan Andrzej bardzo szybko i profesjonalnie przystąpił do realizacji... Carmen Stromski Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Andrzejem. Z dużym... Patrycja Fachowa pomoc bez ryzyka (1) Pan Andrzej pomógł mi bardzo w kupnie mieszkania i negocjacjach ze... ona Gorąco polecam (1) Współpracuję z Panem Andrzejem od półtora roku. Znalazł dla mnie mieszkanie... Darek Pełen profesjonalizm (1) Miałam przyjemność kupić mieszkanie za pośrednictwem Pana Andrzeja, który... Beata