jest ok (1) zajecia z Akademi Sarmati i Kamila Balanda !! nic dodac nic ujac polecam lfc super (1) Bardzo fajny klub w nietypowym miejscu , silownia dla mnie wyposazona olk... lfc CHYBA ZACZĘŁA SIĘ LICZYĆ KASA (2) Witam, uczęszczam do Dojo od prawie roku bo bardzo spodobał mi się klub uźna... klientka
Strzał w kolano. (2) Gratuluję władzom klubu wyrzucenia najlepszego instruktora samoobrony i... KMICIC Rewelacyjne zajęcia z ZUMBY - Piotrek i Marta (3) Jestem stałą bywalczynią klubu i polecam ZUMBĘ w poniedziałki, środy i... emi zmiana grafiku na gorsze (2) Do tej pory byłam zachwycona i zajęciami grupowymi fitness, i ułożonym z... stala klientka Marcin - najlepszy trener (1) Jeśli potrzebujecie motywacji i profesjonalnego podejścia to polecam ciężką... Maciej! Jest OKI (1) Mi spodobał się ten klub ze względu na zróżnicowane zajęcia.Zaangożowanie i... Misiek ZA TAK CENE!! (2) ceny drozsze niz w innych pobliskich klubach ze zanacznie lepszym sprzetem,... Krystyna SUPER FITNESS! (1) super zajęcia fitness! spociłam się i wymordowałam, w pozytywnym sensie... Aaaaaśka SUPER MIEJSCE (1) mój młody wojownik chodzi tu na Judo i Aikido ,natomiast ja głownie na Fit... Magdalenka Wszystko na tak. POLECAM (1) Jak najbardziej polecam ten klub. Od lat uczęszczam do różnych siłowni i... MArcin D. NIE PÓJDĘ JUŻ NIGDZIE INDZIEJ! (1) Fantastyczne miejsce! Świetni prowadzący potrafią zmobilizować do wysiłku- a... Gosix Fitness tak ,siłownia nie (1) Przyszedłem pierwszy raz na zajęcia wczoraj ,głównie ze względu na zapoznanie... Łukasz OK :) (1) JUZ DAWNO SZUKALAM TAK FAJNEGO Z MILA ATMOSFERA KLUBU ZA TAK NIE DUZE... ANIA OPINIA (1) Ciekawy wystrój i miła atmosfera XX Aktywnie i przyjemnie (1) Chcesz cwiczyc? aktywnie spedzic czas? Wylac z siebie hektolitry potu?... Martyna