Dom Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Targ Rybny 11

Adi - ocena (1) Urokliwy ogródek z pływającym barem sushi w środku robi ogromne... Adi Dawid - ocena (1) Dawno tak miło nie zaskoczyła mnie żadna restauracja. Bardzo dobre sushi, na... Dawid Piotr - ocena (1) Najlepsze sushi jakie jadłem w Trójmieście. Ramen również godny polecenia.... Piotr
Miejsce godne polecenia (1) Miałam przyjemność jeść w lokalu ok. 2 tygodnie temu. Zaskoczył mnie wystrój... Karolina Wymarzone miejsce na małą podróż w głąb Azji ! (1) Bardzo klimatyczne miejsce, z miłą obsługą, estetycznym wystrojem :)... Majka Dobrze to już było (1) Niestety muszę stwierdzić, że to już nie jest dom sushi jaki był jeszcze 2-3... Slawek Zawsze najwyzsza jakosc (1) Jestem stalym klientem DOM SUSHI w Gdansku, najczesciej zamawiam z dowozem.... Ania Bywałem w kilku restauracjach sushi w trojmiescie, (3) ale do domu sushi i tak zawsze wracam - jestescie rewelacyjni ! Wczesniej... w_sushi_zakochany Nie liczę godzin i lat (1) Nie polecam nikomu zamawiania z dowozem. Chyba zę jesteście bardzo... anka Raj dla podniebienia! (1) Rewelacyjne sushi, świeże produkty, świetna obsługa. Sushi master bardzo... greg Świetne jedzenie i lokalizacja (1) Sushi pycha! Idealnie skomponowane nad samą Motławą na gdańskiej starówce.Do... David Polecam :) (1) Jako początkujący w temacie sushi byłem oczarowany miejscem i klimatem.... Tomek Polecam gorąco! (1) To nie była nasza pierwsza przygoda z sushi ale zgodnie przyznajemy, że była... Oliwia & Mateusz Naprawdę dobre sushi :) (1) Jeśli umie się łapać promocje... to wypad do Domu Sushi był strzałem w... Juliette Najlepsze sushi w Gdańsku. (1) Moim zdaniem. Oczywiście, ma swoją cenę, ale jak dorwać jakiś kupon, wychodzi... mrarm ubogo i drogo (1) Nie mam dobrych doswiadczen z siecią Dom Sushi, ale zostałam namówiona na... ipsa coraz mniej (1) W ostatnią sobotę postanowiliśmy po dłuższej przerwie odwiedzić Dom Sushi.... nina przyjemnie, ale drogo (1) Na minus: bardzo drogo i niemal zupełny brak zestawów. Na plus: miła obsługa... Clio Spotkanie w restauracji to nie tylko jedzenie! (2) Spotkanie w restauracji to nie tylko jedzenie. To również odpowiednia... Karol Polecam dla wielbicieli sushi, jak i dla laików (2) Do Domu sushi wybraliśmy się po raz pierwszy wraz z grupą przyjaciół, licząc... Anna