Dom Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Targ Rybny 11

panowie sushi mistrzowie (2) dwoili się i troili by okiełznać głód i apetyt moich zacnych urodzinowych... mm Bomba! (1) Wszystko na ogromny plus! No może prócz cen, bo do domu sushi wybrać trzeba... Maddox_ Dziękujemy za wizytę. Jesteście pyszni!!!!!!! (1) Największe podziękowania należą się dwóm przemiłym Sushimasterom Domu Sushi,... Weronika i Lenka
Rewelacja (1) Menu restauracji bogate, dania wspaniale podane, świeżutkie, a ich smak... Jussta Całkiem przyjemnie (1) Przedtem bywałem parę razy w Domu Sushi w Sopocie i bardzo mi się podobało.... Toni dawno nie jadlam tak dobrego sushi (1) odwiedzialam chyba wszystkie trojmiejskie restauracje sushi ale ta jest... Justyna Dobre sushi fusion! (1) To chyba nowe miejsce w Gdańsku. Sam lokal - dobrze usytuowany. Ogródek -... Piotr Sushi świetne, jednak ja chadzam dla kuchni japońskiej (1) Sushi pyszne, ale dla mnie ich dania japońskie są przecudowną ucztą. Pyszne... Karo Super obsługa a jedzenie to raj dla podniebienia! (2) Wybraliśmy się z chłopakiem do Domu Sushi dziś z okazji akcji "Weekend za pół... Sylwia pychotka (1) Pierwsza wizyta i mam nadzieje, że nie ostatnia. Było przepysznie a bardzo... Agnieszka Mam tylko nadzieje... (2) ze nigdy w restauracji nie bedzie mozna palic papierosow - smrod zabije smak... gal Moja Opinia (1) Lokal nowy i zdecydowanie modny. Sam bar do sushi rzeczywiście okazały,... Antoni Pozytywnie, bardzo pozytywnie (1) Wysokim oczekiwania, jakie stawiałem kolejnemu barowi sushi w Gdańsku-... Nicholas Marek - opinia (1) Wybrałem sie do tego miejsca na obiadek. I niestety nie zwaliło mnie z nóg... Marek Sushi godne uwagi (1) By skorzystać z Domu Sushi zachęcili mnie znajomi. W wolnej chwili... Sandra Marta - opinia (1) Zupełnie brak słów by opisać jak spodobała mi się restauracja ale przede... Marta SUPER!! (1) Witam.Byłam chyba tego dnia co napisałam ale dokładnie nie pamiętam. W... G. Wiele plusów choć nie można palić (2) Sushi wyśmienite jednak szkoda, że nie można palić w restauracji. Mam... Michał Takiego otwarcia w Trojmieście jeszcze nigdy nie było!!!! (2) Byliśmy wczoraj na oficjalnym otwarciu nowego Domu Sushi w Gdańsku. To co... Szymon To jest to!!!!!!!!!! (1) Nie wiem czy byłem jednym z pierwszych gości restauracji, czy nie, ale czułem... Tobiasz