Dom Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Targ Rybny 11

Świetny Klimat!!! (1) To miejsce naprawdę żyje, rozmowy przy pływającym barze to doskonała forma... Beata Bardzo ok (1) Sushi świeże, kreatywne Sushi-master kontaktowy, proponował rożne wariacje... Bepop Fantastyczny lokal! (1) Bardzo dziękuję za przemiłą atmosferę, dobrą obsługę, świetne sushi. Sushi... kodama
Sushi (1) Bywam regularnie i muszę powiedzieć, ze ostatnimi czasy trochę sie... Kalcz Krawaty ;) (1) Bardzo mili Panowie przygotowujący potrawy. Bywamy regularnie więc mieliśmy... MISZ Rozczarowanie :( (2) Zawsze byłam bardzo zadowolona z serwowanego w Domu Sushi jedzenia. Nieco... maragat Rewelacja ! Wszystkim polecam!! (1) Restaurację odwiedzam z rodziną regularnie! Jest to nasze miejsce do... Stała klientka Polecam wszystkim, którzy chcą miło spędzić czas i przede wszystkim dobrze zjeść (1) Bardzo miła obsługa, nie narzucają się. Panowie przygotowujący sushi bardzo... Bywalec Pierwsze spotkanie z sushi (1) Pychotka! Istna eksplozja smaku, kubeczki smakowe po prostu nam zwariowały.... raphalski REWELACJA!!!!! (1) Polecam: mila obsługa zupka pycha sałatka palce lizać a sushi obłęd... agata pycha!!!!!!!!!!!!!! (1) pierwszy raz w zyciu jedlismy surowa rybe, i musze powiedziec ze byla to... magda PYCHAAAAAAAAAA (1) Ich sushi śni mi się po nocach !! Najlepsze jakie jadłam w życiu !! Obsługa... guss Najlepsze sushi w Gdańsku;] (1) ....a Panie kelnerki bardzo kompetentne i miłe, swoją drogą podziwiam, że są... MB Przepysznie! Chce się tu wracać :) (1) Fanami sushi zostaliśmy po wizycie w Sopocie u Pana Mateusza. Spacerując... Agnieszka i Piotr Gorąco polecamy!!! (1) Wybralismy sie tam z chlopakiem i resztą rodzinki, wszystkim bardzo... Julia Przepysznie! (2) Jeśli ktoś, tak jak ja z mężem, jest nowicjuszem w tej kategorii kulinarnych... Patrycja i Michał GORĄCO POLECAMY! (2) Świętowaliśmy dziś swoją rocznicę i wybraliśmy się do Domu Sushi,żeby... Małgosia i Piotrek POLECAM POLECAM POLECAM!! (1) JEDNA Z NASZYCH NAJLEPSZYCH KOLACJI W ZYCIU. PANOWIE ROBIACY SUSHI-... KAMILA Menu SUPER! (1) Naprawdę było z czego wybierać. Bardzo lubię sushi , gdy podróżuję zawsze... Lena Tak sobie (1) Ja niestety nie będę aż tak się zachwycał jak inni tutaj. Chcieliśmy zamówić... Paweł