Nie polecam Baby Cafe. (1) Zamierzałam urządzić w Baby Cafe pierwsze urodziny mojego dziecka. Cena nie... Mama roczniaka Pelen profesjonalizm (1) Witam. Dzis bylam tu pierwszy raz na obiedzie rodzinnym z dzieckiem i... sandra Bardzo miłe zaskoczenie!! Chrzciny udane a goście zadowoleni! (1) Jedno z najlepszych tego typu miejsc w Trójmieście. BabyCafe polecili nam... Tata Poli
Polecam (1) Robiłem Chrzciny niedawno i był super. Jedzenie bardzo ale to bardzo smaczne.... Rafał Chrzciny w Baby Cafe (1) Chrzciny naszych bliźniaków w Baby Cafe zostały zorganizowane profesjonalnie,... Kamila Cudowne impreza (1) Urządziliśmy przyjęcie komunijne w BabyCafe było suuuuper! Domowa atmosfera... mama Kasi przepysznie (1) GORACO POLECAM BABY CAFE !!!PRZEDE WSZYSTKIM JEDZENIE PYSZNE DOMOWE... anna Superancko ;) (1) Super miejsce, bardzo fajna atmosfera, rewelacyjne jedzonko. Dziękujemy za... Magda Urodzinki Pierwsza Klasa!!!!! (1) Witam Serdecznie! Bardzo polecam BabyCafe wszystkim wymagającym mamom chcącym... zadowolona mama Super Urodzinki (1) Polecam gorąco organizację imprezy urodzinowej w Baby Cafe! Dzieciaki... Patrycja Drogo (1) Byłam niedawno z koleżanka w tej restauracji , obydwie stwierdziłyśmy że jest... Dorota Moje 4 urodziny (1) 08.09. obchodziłem swoje 4urodziny w babycafe. bawiłem się wyśmienicie wsród... Franek i mama Baby Cafe (1) Zdecydowanie polecam Baby Cafe osobom, dla których istotna jest przede... Michał B. Chrzest (1) jedzonko pycha, ceny ok, obsluga super, polecam i na pewno tam wrocimy nie... Kasia&Adam&Iwo Dzieciaki i chillout? Tak, to możliwe! (1) Wpadliśmy tylko coś zjeść w deszczowy dzień w środku tygodnia. Dzieciaki... Małgorzata Wspaniała restauracja z pysznym jedzeniem (2) Byłam w poniedziałek ze znajomą i trójką naszych pociech na obiadku.... Mama dwójki dzieci NIE POLECAM (3) Byłam tu dwa razy i jak dla Mnie to miejsce nie nadaje się dla rodziców z... Mama Baby Cafe POLECAM !!!!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem polecam,wcześniej byliśmy tam jako goście na chrzcinach... Arek Pięknie (1) Piękne miejsce, jestem pod dużym wrażeniem. Fajnie, że jest WI-FI i ta sala... Małogorzata I urodzinki synka (2) W dniu wczorajszym w restauracji BabyCafe odbyła się impreza urodzinowa... Beata z Gdańska