Rozczarowani, miejsce wymaga większego dostosowania się do dzieci. (1) Sugerując się opinią w internecie odwiedziłam BabyCafe i niestety jestem... Czyrki Polecam :) (1) W baby cafe wyprawialismy chrzciny coreczki i swoje wesele. Pyszne jedzenie,... Kasia Nie polecam Baby Cafe. (1) Zamierzałam urządzić w Baby Cafe pierwsze urodziny mojego dziecka. Cena nie... Mama roczniaka
Pelen profesjonalizm (1) Witam. Dzis bylam tu pierwszy raz na obiedzie rodzinnym z dzieckiem i... sandra Miło, miło, miło, miło, moło, miło (1) Przyjemne miejsce z ciekawym menu. Dziecko traktowane jest jak gość a nie... JA Komunia dziecka - potwierdzam poprzednie opinie (1) Komunia córki w Baby Cafe. Jedzenie przepyszne, miła domowa atmosfera,... mama Najlepsze miejsce dla rodziców z dziećmi w Trójmieście. (1) 3 tyg temu organizowaliśmy tam Chrzciny i Pierwsze Urodziny synka. Od... Rodzice Marcysia najlepsze miejsce do organizacji uroczystości (1) Fantastyczna organizacja uroczystości (w moim przypadku chrzcin synka),... natalia Bardzo miłe zaskoczenie!! Chrzciny udane a goście zadowoleni! (1) Jedno z najlepszych tego typu miejsc w Trójmieście. BabyCafe polecili nam... Tata Poli Polecam (1) Robiłem Chrzciny niedawno i był super. Jedzenie bardzo ale to bardzo smaczne.... Rafał chrzciny w Baby Cafe (1) Serdecznie polecamy to miejsce. Chrzciny były bardzo udane. Miła obsługa,... Agata Piotr - opinia (1) Bardzo przyjazna obsługa, zawsze z uśmiecham, rodzinna atmosfera, chętna... Piotr Agnieszka F. - opinia (1) Podoba mi się, że menu nie jest stałe, ale uzależnione od dostępności... Agnieszka F. obiad z okazji chrztu (1) Do BabyCafe trafiliśmy z polecenia i nie zawiedliśmy się. Jedzenie było... Ulka Pierwsza wizyta, kolejnej nie planujemy. (1) Miejsce wpadło nam w oko już jakiś czas temu, szybki wywiad w internecie na... Maciej Chrzciny w Baby Cafe (1) Chrzciny naszych bliźniaków w Baby Cafe zostały zorganizowane profesjonalnie,... Kamila Przyjęcie komunijne (1) W sobotę 25 maja razem z całą rodzinką świętowałem komunię w BabyCafe. Na... Michał z rodzicami Cudowne impreza (1) Urządziliśmy przyjęcie komunijne w BabyCafe było suuuuper! Domowa atmosfera... mama Kasi Urodziny 3 latka (1) Było super, polecam! guga przepysznie (1) GORACO POLECAM BABY CAFE !!!PRZEDE WSZYSTKIM JEDZENIE PYSZNE DOMOWE... anna