Impreza rodzinna (1) Organizowaliśmy chrzciny naszego synka w Baby Cafe i to był świetny wybór.... akam Super zajęcia z RYTMIKI!!! (1) Fajne zajęcia są w pon o 12:00 moje dziecko jest zachwycone. Po za tym kawka... P. POLECAM!!! (1) Organizowaliśmy chrzciny w tej restauracji i mogę z czystym sumieniem... Ania D.
Chrzciny poza domem – tylko tu! (1) Niedawno miałam przyjemność organizować chrzciny i zarazem pierwsze urodziny... Bardzo zadowolona Mama. Polecam serdecznie. (1) Świetne miejsce na spotkanie z dziećmi. Przemiła obsługa, wyśmienita kawa,... Gosia Rewelacja!! (1) Kupiłam sobie kupon na gruponie i dzisiaj go wykorzystałam w BabyCafe. Jestem... Magda organizacja chrzcin (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Państwu to miejsce. Organizowaliśmy tam... Sylwia Czysto, ciekawie, elastyczne zasady, normalne ceny, przyjazna ekipa. (1) To miejsce gdzie NAPRAWDĘ rodzic może się zrelaksować a dziecko pobawić. Aleksandra, mama Iwy Pyszne jedzenie! (1) Byliśmy wczoraj z żoną na późnym obiedzie. Na przystawkę zamówiliśmy sałatkę... Igor i Basia Super miejsce (1) Super miejsce, dobre ceny, pyszne domowe jedzenie. Dzieciaki też zachwycone.... Kinga Gorąco polecam to miejsce (1) Ja również organizowałam tam chrzciny swojej córeczki i w 100% podzielam... Kasia + Milenka Polecam (1) Jak w temacie - polecam! Nic dodać nic ująć. Jak dla mnie to miejsce to... MamaMonia Chrzciny w BabyCafe (1) Właśnie dziś byliśmy gośćmi BabyCafe, tzn. zdecydowaliśmy się właśnie tam... Aga Konopka Urodziny w BABYCAFE.pl na Słowackiego (1) Organizowałam urodziny mojej córeczki w babycafe i wszystko wypadło super.... Julia Świetne! (1) Tak to mogę ująć Jakub Wasak wielkie otwarcie!!! (1) babycafe.pl to świetny pomysł nie tyklo dla rodziców polecający