Rozczarowanie (2) Nie wiem od czego zacząć tyle się wydarzyło w ciągu 40 minut naszego pobytu w... magda Superancko ;) (1) Super miejsce, bardzo fajna atmosfera, rewelacyjne jedzonko. Dziękujemy za... Magda CD.. (1) na porządek a nie na komfort gości. Żeby było mało w między czasie odbywało... Magda
drogo (1) słaba relacja ceny do jakości rasia Chrzciny w BabyCafe (1) Postanowiliśmy z mężem zorganizować chrzciny w BabyCafe ponieważ byliśmy... mama Baltet (1) Goraca prosba do wlascicielki o zmiane Pani prowadzocej balet, polecam udac... Niezadowolona mama do zastanowienia się niestety (1) Jak odkryłam BabyCafe to byłam zachwycona. Dziecko pod opieką, zajęte... rozczarowana rozczarowanie (7) Baby cafe przez dłuższy czas należało do naszego ulubionego miejsca na... Sonia miło i sympatycnie- lecz jedna wada:) (1) W kawiarni jest miło deserki pyszne kawka też:) Niestety sala zabaw dla... GOSIA Urodzinki Pierwsza Klasa!!!!! (1) Witam Serdecznie! Bardzo polecam BabyCafe wszystkim wymagającym mamom chcącym... zadowolona mama Super Urodzinki (1) Polecam gorąco organizację imprezy urodzinowej w Baby Cafe! Dzieciaki... Patrycja Drogo (1) Byłam niedawno z koleżanka w tej restauracji , obydwie stwierdziłyśmy że jest... Dorota Jest jedno "ale" (1) Byliśmy w minioną niedzielę na obiedzie z naszym niespełna rocznym dzieckiem.... Mia Moje 4 urodziny (1) 08.09. obchodziłem swoje 4urodziny w babycafe. bawiłem się wyśmienicie wsród... Franek i mama Baby Cafe (1) Zdecydowanie polecam Baby Cafe osobom, dla których istotna jest przede... Michał B. ciąg dalszy- nie polecę. (7) CD- sami musieliśmy sobie robić miejsce na stoliku, układać brudne naczynia,... (nie) stała klientka Nie (6) Odradzam odwiedziny tego lokalu, ponieważ ceny są kosmiczne - cena herbaty 11... TMK bardzo zadowolona (1) byłam w Baby Cafe nie raz, z dziećmi i z przyjaciółmi, polecam tą restaurację... Ola ( lat 33 ) mieszane uczucia (1) to chyba interes rodzinny. Babcia na kuchni daje radę bez dwóch zdań, kobieta... Krzy$iek FANTASTYCZNE URODZINKI (1) wielkie zadowolenie po imprezie urodzinowej mojej córci zapanowało w... Magdalena