Doradca kredytowy znający się na rzeczy pilnie poszukiwany

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
j.w kogo polecacie??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Doradca kredytowy znający się na rzeczy pilnie poszukiwany

ja też sie dołączam d o pytania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja byłam expanderze wszytko mi fajnie wyjasnili wypisali w tabelce, załatwili wszystko z bankiem.byłam w bgż to mi powiedzieli , że nie dostane u nich kredytu a przez expandera pach pach ze zniżką na kilku rzeczach(bo oni mają "układy" ) i od 3lat spłacam sobie kredycik :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolezanka miala doradce z explandera i nie poleca!!!! pzrzez nich malo brakowalo a nie dostaliby kredytu bo gosc byl malo kompetenty i nie umial pomoc wypelniac dokumentow. Ja nie polecam !!!!!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja gorąco polecam doradce finansowego ekspandera na przeciwko xl burgera we wrzeszu pan stanisław jankowski jak bede w domku moge nr na meila wysłąć

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Money Expert, ul. Węglarska 1, Gdańsk, tel. 58 320 98 90. Korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Doradca kredytowy znający się na rzeczy pilnie poszukiwany - nie polecam stanisław jankowski

zdecydowanie nie polecam tego Pana, doradca finansowy Stanisław Jankowski - teraz ma chyba biuro w budynku Torus (obok Alchemii) - za m.in. wciskanie produktów oszczędnościowych jak Pareto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udaj się do http://www.grytomy.pl/jak-zostac-niezaleznym-doradca-finansowym/ naprawdę dobry fachowiec.

Rafał Błaszczykowski Open Finanse jakiś czas temu byli w Gdańsku na Grunwaldzkiej ale nie wiem gdzie się teraz przenieśli.
Inny doradca mi szans nie dawał a ten od razu powiedział, że nie będzie żadnego problemu z kredytem.

pamiętajcie, że jeżeli doradca wysyła zapytania do wielu banków, to może to grozić obniżeniem waszej zdolności kredytowej.
Bank sprawdza w BIKu waszą zdolność kredytową, a im więcej zapytań, tym gorsze warunki kredytowe albo nawet odmowa udzielenia kredytu.

poza tym lepiej pochodzić po bankach osobiście - brać na piśmie propozycję jednego banku, iść do drugiego, pokazać propozycje z pierwszego banku i zapytać czy mogą dać lepsze warunki. I tak drogą eliminacji wybrać właściwy dla siebie bank.

Tak, to najlepsze rozwiązanie.
I polecam odrazu uderzyć do największych Banków, PKO BO, Pekao,
często mają najlepsze warunki.
I nie brać dodatkowych ubezpiecz, produktów oszczędnościowych itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...