Nie polecam. Zdecydowanie odradzam. (1) Agent z Phinance polecił mi kilka polis (polisolakty) na których straciłem... mss Serdecznie Polecam (1) Nie mam za bardzo porównania ale Pan Piotr wykazał się dużym zaangażowaniem i... Paweł Polecam z całego serca !!!!!!!!!! (1) Jako laik w sprawach bankowych przed wzięciem kredytu znajomy polecił mi... Joe112
Polecamy !!! (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Z mężem szukaliśmy doradcy... Ł&K Z klasą, na najwyższym poziomie! (1) Szukając doradcy kredytowego, sprawdzaliśmy opinie na trojmiasto.pl.... NHMM Współpraca na 6! (1) Do Pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomych. Pomimo obaw dot. zdolności... Magda i Paweł polecam (1) Pan Piotr zna branżę i produkty finansowe dostępne na rynku - potrafi dobrać... Mikołaj Tomasz Bielawski - polecam ! (1) Pan Tomasz w expresowym tempie załatwił mi bardzo korzystny leasing . Mogę Go... Krzysztof Rusinowicz Strzał w dziesiątkę. (1) Do Pana Piotra trafiłem poprzez opinie zamieszczone w internecie i nie mogłem... Michał Leasing na 5+ (1) Duży wybór ofert. Dobrana najkorzystniejsza na dany moment oferta. Robią... Adam Kredyt Hipoteczny (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Fachowa obsługa. Pan Piotr jest... Krzysztof Malankowski Pan Piotr - doradca godny polecenia (2) Pan Piotr to osoba niezwykle kompetentna, pełna zaufania a to przy takich... Konrad Patol (1) Never again. Przestrzegam. Odradzam. Uwaga. Nigdy wiecej doczynienia z tą... Dave POLECAM GORĄCO A&K Your Finance w 100 % (1) Witam serdecznie ! na początku od razu muszę podziękować panu Karolowi za... Tomasz Polecam !!! (1) Polecam usługi p.Piotra. Pełen profesjonalizm. Wszystko załatwione od A-Z bez... Sławomir Zdecydowanie tak! (1) Na temat solidności pana Piotra powiedziano już tak wiele, że prawdopodobnie... Rafał i Aneta Świetny fachowiec (1) Pan Piotr jest miłym i rzetelnym fachowcem. Jakość jego usług jest na... Krzysztof Pełen profesjonalizm najszybszy kredyt jaki dostałem (1) Pełen profesjonalizm, kredyt załatwiony błyskawicznie Pani Magdalenie bardzo... Błażej Zakup mieszkania z rynku wtórnego (1) Profesjonalne podejście do tematu, Pan Piotr zaproponował możliwe... Patryk Doradca godny polecenia (1) Jak najbardziej polecam współpracę z Panem Piotrem - uzyskanie kredytu z Jego... Ewa