Idą do przodu (2) Witam to jest wlasnie fajne w phinance ze oni tam nie wciskaja nic na sile ,... Daniel Bardzo polecam Firmę - szybko, solidnie i bez żadnych kłopotów! (1) Polecam bardzo serdecznie - z wielkim zaagażowaniem odpowiadają na każde... Olgierd Najlepszy Doradca Kredytowy (1) Pan Piotr jest rzetelny i sumienny. Dzięki Niemu bardzo szybko dostaliśmy... J&J
Godny zaufania i wart polecenia! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na pomoc Pana... Wioleta i Paweł konkretnie, szybko, z pozytywnym efektem (1) Polecam serdecznie, kredyt załatwiony szybko na dobrych warunkach bez... Katarzyna Krajewska specjaliści pomagają znaleźć najlepszą ofertę (1) specjaliści pomagają znaleźć najlepszą ofertę i załatwiłem potrzebne mi... Waldek Polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm. Umówiłem się na spotkanie w sprawie kredytu... Marcin Specjalista w swojej dziedzinie. (1) Starałam się o kredyt na zakup działki budowlanej. Pomimo posiadania wielu... Magdalena Pan Piotr jest THE BEST!!!:) Nie mogliśmy lepiej trafić.. (1) Rzetelność,zaangażowanie,sumienność,"oddanie"sprawie, dyspozycyjność..to... Martyna & Paweł Swietna firma doradcza. (2) Polecam CDKR jako bardzo profesjonalną firmę, w zakresie pozyskania... Robert Polecam (1) Pan Piotr w bardzo przystępny sposób wyjaśnia wszelkie zawiłości związane z... Małgorzata Polecamy, polecamy, polecamy...:O) (1) Duże doświadczenie, pełen profesjonalizm, rzetelność, sumienność i życzliwy... Bardzo zadowoleni klienci Monika Szczerze polecam usługi Pana Piotra (1) Zgłosiliśmy się do Pana Piotra, ponieważ stanęliśmy przed decyzją kupna... Marcin i Ewelina Udało się pokonać duży problem finansowy (1) Walczyliśmy z bankami. Wszędzie coś brakowało , gdy dostarczaliśmy dokumenty... Annagar Najlepsi z najlepszych !!!! (1) Miałam ogromne problemy,a tu w przeciągu 2 dni wyszłam na prostą.Jestem pod... asiuniab73 super! (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm. Chociaż poczatkowe podejscie z mojej... Ania 100% Fachowiec i profesjonalista (1) Nie będę się zbytnio rozpisywał, wystarczy przeczytać wszystkie poniższe... Piotr Pełen profesjonalizm i zaufanie (1) Korzystałem z usług Pana Piotra przy kredycie na mieszkanie. Kompletnie się... Mateusz Preofesjonalizm w pełni tego słowa znaczeniu (1) Polecam bardzo Pana Piotra, od samego początku przedstawił sprawę jasno, nie... Sebastian Typowi akwizytorzy (1) Firma która kiedyś nazywała się Efekt - dałem się namówić na kupno Skandii,... re