profesjonalizm od A do Z (1) Dzięki profesjonalnej pomocy Pana Piotra Witeckiego kilka dni temu... Sylwia POLECAMY!!! (1) Pana Piotra poleciła nam znajoma - i nic dziwnego, bo my też będziemy go... Magda i Marcin Finansowy Piotr (1) W maju br trafiłem do p.Piotra, po 5-miesięcznej bezskutecznej tułaczce po... Jarosław Ch
Dużo dobrego (1) Witam Jeśli ktoś odwiedza to forum to bardzo wam Chciałabym polecić tą firmę... Kamila O. polecam (1) Witam , jestem ich klientem już od 3 miesięcy i musze stwierdzić ze do tej... Karina . (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy . Bardzo zależało mi na czasie i... Karol same piątki (1) firma naprawdę daje radę, pełen profesjonalizm. w porównaniu z poprzednią... incubus Stanowczo odradzam !!! (2) Nie dajcie się nabrać, to nie są żadni doradcy finansowi. Posłużę się... Andrzej W. Jak kredyt to tylko z Finansowym Piotrem (1) Same plusy: 1) Dzięki współpracy mam kredyt hipoteczny o bardzo dobrych... Jakub Radtke Niezależne doradztwo (1) Witam korzystam z usług firmy od kilku miesięcy, za każdym razem obsługa oraz... Krzysztof bardzo słabo (1) uwierzyłem przed ponad cztery laty, wykresy i opowiadania o zyskach były... Adam Zadowolony klient (3) Skorzystałem i muszę powiedzieć, że mimo długiego okresu oczekiwania w końcu... Krzysztof Godny zaufania i polecenia (1) Kredyt hipoteczny, ważna decyzja i tu skuteczna pomoc ze strony doradcy. Do... Ania polecam (1) Współpracujemy kilka lat. Pan Piotr pomógł nam w kupnie 3 mieszkań. Polecam,... kulj Tomasz - opinia (1) Kontakt do Pana Piotra dostalismy od dobrego znajomego. Interesował nas... Tomasz W sprawach trudnych i ultratrudnych (1) Jeśli starasz sie o kredyt, przytłacza Cię podejście banków jak do petenta a... Łukasz Łowiec-Wygoński Rewelacyjny doradca finansowy! (1) Pan Piotr potrafi dokonać rzeczy niemożliwych. Większość doradców nie dawała... Ola G. Polecam (2) Firmę polecił kolega, ponieważ miałem problem z księgową - jestem ich... Marek Wdzięczny za pomoc (1) Czytając te niepochlebne opinie odnoszę wrażenie, że pan Piotr musi mieć... Krzysztof Super pomoc (1) Do Pana Krzysztofa trafiliśmy z polecenia Pani z okienka w banku, ponieważ... Iza i Jurek