opinia (1) Doradztwo finansowe które pan Piortr prowadzi jest na najwyzszym poziomie... Justyna Fantastyczna doradca (1) Każdemu kto pragnie mieć najlepsze warunki kredytu polecam Pana Piotra... Daniel Doradca godny polecenia (1) Wybór Pana Piotra był strzałem w 10! Rzetelna i profesjonalna pomoc,... Kolaskowie
Szybko i skutecznie!! (1) W raz z narzeczonym mieliśmy przyjemność korzystać z usług Finansowego Piotra... Agnieszka i Michał Profesjonalnie (1) Polecam usługi Pana Piotra. Bardzo profesjonalna obsługa i doskonały kontakt... Jakub kredyt hipoteczny (1) Kredyt na zakup mieszkania większego od dotychczasowego. Opinia na temat... Radek Kredyt hipoteczny - POLECAM! (1) Pierwsze spotkanie ukazało pełen profesjonalizm i dużą wiedzę. Zawsze... Radosław i Monika Kredyt hipoteczny- Adam B. (1) Pan Piotr jest najlepszym doradcą finansowym jakiego spotkałem. Obiecał... Adam B. KREDYT HIPOTECZNY (1) Do Pana Piotra zgłosiliśmy się w sprawie kredytu hipotecznego. Z pomocą Pana... Ania i Mariusz Prawdziwy profesjonalizm (1) Do Pana Piotra zgłosiłem się w sprawie kredytu na mieszkanie. Sprawa... Łukasz K. Jak najbardziej polecam (1) Byłem obsługiwany przez Pana Grzegorza - człowiek kompetentny, zna się na... Sebastian Pani Renata (2) Myślałam, że moja sytuacja jest bez wyjścia, ale z pomocą przyszła mi Pani... Natalia Profesjonalna obługa (1) Pan Piotr jest profesjonalistą. Sprawa kredytu została załatwiona... Michał polecamy (1) Kontakt do p. Krzysztofa otrzymaliśmy podczas zakupu mieszkania u dewelopera.... łukasz t. Profesjonalizm (1) Do teraz nie wierzymy, że to się dzieje naprawdę i że nasze marzenia się... Monika i Paweł polecam (2) skorzystaliśmy z pomocy firmy ponieważ miała najatrakcyjniejsze warunki.... ALE Unikajcie Open Finance i Open Direct (1) Zostałem wprowadzony w błąd przez pracownika Open Finance a dokładniej Open... Tomasz konkurencyjnie (1) Z części ubezpieczeń warto skorzystać Katarzyna OC w konkurencyjnej cenie (1) Pan Tadeusz znalazł mi ubezpieczenie OC tańsze prawie 100 zł od najniższej... Kamil Profesjonalista w każdym calu. (1) Pan Piotr pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego co w naszym przypadku... Marzena M