Wszystko jak najbardziej (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Rafal Porażka (1) Dołączam się do opinii już wydanych, gdyby były zera w ocenie miałby same... Paweł opinia (1) Współpraca z Panem Piotrem układała się znakomicie. Jest to osoba niezwykle... Kasia
NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWY (1) Wspolpraca z panem Piotrem ukladala sie bardzo dobrze, jest sympatycznym... tomek Bardzo sprawne i efektywne działanie, nawet w trudniejszych sprawach (1) Pan Piotr pomógł mi uzyskać kredyt hipoteczny w dość problematycznej dla mnie... Monika Szczerze odradzam (1) Co to za firma doradcza, która za swoje usługi nie chce pieniędzy tylko... rpacewicz Dr.Krzysztof K. (1) Firma profesjonalna ,która pomogła mi w wysokim kredycie na Firmę.Gorąco ją... Krzysztof Kozłowski Marcin - opinia (1) za wszelką cenę namawia na produkty niekorzystne dla klientów, przy tym... Marcin (....) (1) Nie powierzajcie im swoich pieniedzy , mowia ze nie pobieraja prowizji , ale... dzik celowo wprowadzają ludzi w błąd (2) podczas pierwszego spotkania wszystko wygląda pięknie, cudownie i różowo.... Agu Koszmar (1) Fiesta Finanse to kompletnie nieporozumienie na rynku doradczym w strefie... niedoszlyklient Profesjonalna firma doradztwa finansowego! (1) Sympatyczne i miłe spotkania... Profesjonalne doradztwo... Udzielono mi... Zbyszek Super... (1) Pierwszy kredyt, pierwsza pomoc, skuteczna pomoc. Życzymy każdemu żeby w... Basia i Łukasz Serdeczne podziekowania (1) Do Pana Krzysztofa trafiłam z tzw. polecenia. Pan Krzysztof to wysokiej klasy... Ania prof obsługa przy trudnych kredytach (1) prof obsługa przy trudnych kredytach klient Fajna i miła obsługa (1) Doradca kompetentny z dużą wiedza podpowiadają i doradzają we wszystkim OC i... Klient - Artur. K. dobry doradca (1) Profesjonalne doradztwo i pomoc przy kredycie hipotecznym zadowolony klient REWELACJA! (1) Bardzo polecam usługi Pana Rafała. Niesamowity profesjonalizm, szybkość... Irek polecam - frontem do klienta (2) Obsługa z dużym doświadczeniem w temacie zadłużeń. Chyba nie biorą pieniędzy... Jacek Pełne zawodostwo. (1) Bardzo dobra obsługa. Polecam serdecznie. Wszechstronność i profesjonalizm... Anna